Tatăl lui Sergio Perez, în delir după MP al Mexicului. Nu a câștigat cursa, dar este performerul zilei!

[ad_1]

  • Liga 2: Universitatea Cluj – FC Brașov, luni, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: Academica Clinceni – Rapid, luni, 20:30, Digi Sport 1

Tatăl lui Sergio, prezent la cursă, a fost în delir la finalul MP al Mexicului, așa cum se poate vedea și din filmulețul de mai jos. Și asta pentru că Perez este performerul zilei.

Galerie Foto

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Perez a fost ovaționat la scenă deschisă după ce a devenit primul pilot mexican care a fost lider în cursă, la un moment dat, pe circuitul de casă. În plus, el este primul mexican care termină pe podium pe acest circuit.

Max Verstappen are 312,5 puncte, iar Hamilton are 293,5

Pentru Verstappen, aceasta a fost a noua victorie a sezonului și a 19-a din carieră, iar olandezul de 24 de ani și-a mărit avansul în fruntea ierarhiei piloților și are șansa să devină campion mondial.

Cu 4 etape înainte de finalul sezonului, Verstappen are 312,5 puncte, iar Hamilton are 293,5. În plus, această victorie i-a propulsat și pe cei de la Red Bull în fruntea ierarhiei constructorilor, cu 478,5 puncte, la unul distanță de Mercedes.

Pentru Verstappen, circuitul din Mexic îi priește, dacă avem în vedere că are 3 victorii în ultimele 4 curse pe autodromul Hermanos Rodriguez.

Pe locul 4 s-a clasat Pierre Gasly, de la Alpha Tauri, care a făcut o cursă excelentă. Au urmat cei doi piloți de la Ferrari, Charles Leclerc și Carlos Sainz, în timp ce Sebastian Vettel (Aston Martin) a terminat pe 7.

VIDEO cu finalul cursei MP al Mexicului, când Sergio Perez a terminat pe podium

Etichete: formula 1 , sergio perez , max verstappen , marele premiu al mexicului , papa sergio perez

[ad_2]

Citește mai mult..