„Selecție pentru selecționer”. Cine a rămas pe lista pentru înlocuirea lui Rădoi: „Are un statut în Gnerația de Aur”

[ad_1]

  • Preliminarii CM: Elveția – Bulgaria, luni, 21:45, Digi Sport 3

  • Preliminarii CM: Irlanda de Nord – Italia, luni, 21:45, Digi Sport 1

Gică Hagi, cel mai dorit nume pentru postul de selecționer. O propunere surpriză este Viorel Moldovan

Cel mai vehiculat nume rămâne în continuare cel al lui Gică Hagi, însă nimeni de la Federație nu i-a propus asta. De altfel, Gică Popescu, care este cumnatul lui Hagi, a spus clar că cei din Generația de Aur nu sunt agreați de actuala conducere a FRF, în frunte cu președintele Răzvan Burleanu.

Însă Ionuț Badea are altă variantă. Prezent în studioul Liga Digisport, fostul mijlocaș a propus un nume tot din Genrrația de Aur.

„Sunt soluții utopice: Gică Hagi, dar nu cred că își va dori să vină, dar e interesant de văzut dacă i se va propune. Petrescu nu se mișcă de la CFR Cluj, clar. Olăroiu deja a semnat, e o pistă închisă.

Ar mai putea fi foști internaționali: Viorel Moldovan, care are experiență și pentru echipa națională și are un statut în Generația de Aur, Edi, care a demonstrat că are o competență deosebită și are puterea de a transmite un mesaj, pentru că e foarte important să ai mesajul pentru acel puțin timp pe care îl ai să pregătești un meci la echipa națională.

Pornim într-o călătorie în care Știința din Spatele Temperaturilor duce la noi descoperiri. De la 21:00, pe Digi World, în Digi Online.

Isăilă are și el experiență în sensul ăsta, dar nu cred că se mișcă din țările arabe. Ar putea fi soluții. Timp e destul”, a spus Ionuț Badea.

Mirel Rădoi și-a încheiat contractul cu FRF

România a învins Liechtenstein, scor 2-0, în ultimul meci din preliminariile CM 2022, iar selecționerul Mirel Rădoi a anunțat că pleacă de la cârma naționalei după acest joc.

El a anunțat încă din octombrie că nu vrea să continue la echipa națională și, deși discursul s-a mai schimbat în ultima lună și a lăsat să se înțeleagă faptul că e dispus să continue, ratarea calificării la baraj a cântărit decisiv în luarea deciziei finale.

Mirel Rădoi, 20 de meciuri pe banca echipei naționale

Mirel Rădoi și-a început mandatul în septembrie 2020, cu o remiză cu Irlanda de Nord, 1-1, în Liga Națiunilor, și l-a încheiat pe 14 noiembrie, cu 2-0 în Liechtenstein.

Cu Mirel Rădoi selecționer, România a avut 19 meciuri jucate și unul cu Norvegia, câștigat la masa verde. Per total, prima reprezentativă a înregistrat opt victorii, patru remize și opt înfrângeri.

Etichete: gica hagi , mirel radoi , selectioner romania , viorel moldovan

[ad_2]

Citește mai mult..