Accident grav cu 15 victime, între care un mort, după ce un autocar a lovit o autocisternă în Bistrița Năsăud


ACTUALIZARE 18.00. O persoană a murit în urma accidentului petrecut pe o Bitrița-Năsăud, unde un autocar a lovit o autocisternă încărcată cu combustibil. O alta este în stare gravă, dar a fost stabilizată de medicii SMURD, a anunțat la Digi24, Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU Bistriţa. 

Accident grav, după ce un autocar a lovit o autocisternă încărcată cu combustibil, pe o șosea din Bistrița-Năsăud. Autoritățile au activat Planul Roșu de intervenție. Potrivit ISU, sunt 15 victime, una dintre ele se află în stop cardio-respirator, iar o alta este în stare gravă.

Accidentul s-a produs joi, în localitatea Lechința. Având în vedere numărul persoanelor implicate, la fața locului au fost trimise numeroase echipe de intervenție. Primele informații arată că cel puțin două persoane sunt încarcerate și se află în stare gravă.

Accident grav în Bistrița Năsăud între un autocar și o cisternă. Foto: ISU Bistrița Năsăud

Pompierii intervin cu trei autospeciale de stingere, o unitate de descarcarare, două ambulanțe SMURD, două ambulanțe ale Serviciului Județean de Ambulanță și o unitate de terapie intensivă mobilă.

Traficul auto prin zonă este blocat.

Conform ISU Bistrița-Năsăud, în urma accidentului au rezultat 13 victime, din care 2 în stare gravă, iar 11 cu răni ușoare.

La acest moment, se fac manevre de resuscitare și se acordă îngrijiri medicale la locul accidentului.

Editor : A.A.Citește mai mult..