Academica Clinceni – Sepsi LIVE VIDEO, ora 17:30, în direct la Digi Sport 1. Ilfovenii, fără victorie în acest sezon

[ad_1]

19.11.2021, 16:25

  • Liga 1: Academica ClinceniSepsi, vineri, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: Chindia Târgoviște – Rapid, vineri, 20:30, Digi Sport 1

Meciul Academica ClinceniSepsi Sfântu Gheorghe, din cadrul etapei a 16-a din Liga 1, se dispută vineri, de la ora 17:30, și poate fi urmărit în direct la Digi Sport 1, pe site-ul digisport.ro, dar și pe aplicația Digi Sport, de către abonații RCS-RDS.

Înaintea partidei directe, Academica Clinceni este ultima în Liga 1, cu 4 puncte acumulate în 15 runde, în timp ce Sepsi se află pe locul 12, cu 14 puncte.

Academica Clinceni – Sepsi LIVE VIDEO, ora 17:30, în direct la Digi Sport 1

Academica Clinceni vine după după înfrângerea cu Rapid, 2-3, partidă în care a condus cu 1-0 și cu 2-1, dar la finalul căreia și-a continuat seria de meciuri fără victorie.

De altfel, gruparea ilfoveană nu a câștigat niciun joc în acest sezon. Academica a înregistrat 11 eșecuri și patru remize în campionat și o altă înfrângere în Cupa României, în faza șaisprezecimilor de finală, cu divizionara secundă FC Buzău.

Sepsi, în schimb, formație care a început modest sezon, ceea ce a dus și la demiterea antrenorului Leo Grozavu, se află într-o revenire de formă, iar în ultimele trei jocuri a înregistrat două victorii, cu U Craiova 1948, în optimile Cupei României, și Dinamo și o remiză, în meciul de campionat cu echipa din Bănie.

Academica Clinceni – Sepsi, echipele probabile

  • Academica Clinceni: Ureche – Pashov, Bilali, Gardoș, Pârvulescu – Moulin, Cascini – Ion, Chandarov, De Amorim – Omoh
  • Sepsi: Niczuly – Dimitrov, Ninaj, Mitrea, Ispas – Eder, Păun, Achahbar – Aganovic, Luckassen, Ștefănescu

[ad_2]

Citește mai mult..