Video | Daniel Oprița și-a criticat dur jucătorii după CSA Steaua

[ad_1]

  • Liga 2: CSA SteauaU Cluj, marți, 17:00, Digi Sport 1

  • UCL: VillarrealManchester United, marți, 19:45, Digi Sport 1

Daniel Oprița: „Ne-am arătat limitele în meciurile cu primele 4 clasate

„Prima înfrângere acasă, nu știu dacă e meritată, dar oricum, nu meritam să câștigăm, pentru că nu am pus probleme. A fost un meci echilibrat, iar jocul greșeala așteaptă, iar noi am greșit, am pierdut o minge la jumătatea terenului și am primit acel gol.

Sunt supărat pe asta, dar nu meritam să câștigăm. Ne-am arătat limitele în meciurile cu primele 4 clasate pentru că, practic, la Hermannstadt am câștigat printr-un gol norocos, când a scăpat portarul mingea.

Le-am spus jucătorilor că e lipsă de personalitate, să creăm ceva în duelurile unu-la-unu, nu putem numai pe organizare. Vorbesc de meciurile cu echipele puternice, din față. Deci să nu pui probleme?

Ei au avut jucători cu calitate individuală, care au rezolvat jocul, cum e Blejdea, care a scăpat unu-la-unu și a știut ce să facă cu mingea. Noi am scăpat de câteva ori, dar de fiecare dată am pierdut mingea. Aici era vorba și de personalitate, de tot. Trebuia să creăm mai mult, să facem diferența.

Azi nu meritam să câștigăm, 0-0 era un rezultat bun în condițiile astea, pentru că n-am pus progleme pe faza de atac. Nici ei n-au avut foarte mult, dar a fost acea greșeală”, a explicat Oprița.

Daniel Oprița anunță transferuri la Steaua în pauza de iarnă

„Noi mai avem două meciuri și sperăm să fie un test pentru toți. Asta e viața. Se complică lupta, dar și dacă câștigam, era lupta destul de strânsă. Am câștigat degeaba la Hermannstadt dacă azi nu am avut victorie.

Trebuie să încercăm să luăm ceva din cele două meciuri, iar din iarnă trebuie să facem ce e de făcut și să arătăm mai bine.

Eu am și spus, sunt corect, noi am pierdut greu și cu Petrolul, la fel cu Chiajna, iar azi la fel. Le-am spus asta. Se vede că încă nu suntem pregătiți săă ne batem cu cele 4 din față.

Am spus-o, sunt și jucători în probe, o să mai aducem. Și dacă echipa era pe primul loc, pot să mai vină jucători, pentru că e loc de mai bine.

Eu voiam să încercăm să prindem play-off-ul, chiar dacă nu suntem ieșiți din cursă, dar trebuie să facem mai mult. Sunt dezamăgit, dar sper să găsim soluțiile. U Cluj e candidată la promovare, dar cu jucători cu calitate individuală mai bună”, a spus Daniel Oprița la final.

VIDEO cu rezumatul meciului CSA Steaua – U Cluj 0-1:

Etichete: csa steaua , daniel oprita , csa steaua – u cluj


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

[ad_2]

Citește mai mult..