Cum a reacționat Mircea Lucescu, imediat după ce a aflat că Răzvan ar putea deveni noul selecționer al României

[ad_1]

  • UCL: Manchester City – PSG, miercuri, 22:00, Digi Sport 1

  • UCL: Sheriff Tiraspol – Real Madrid, miercuri, 22:00, Digi Sport 2

Răzvan Burleanu, președintele FRF, și Mihai Stoichiță, directorul tehnic, au plecat în Grecia, la Salonic, pentru a putea negocia față în față cu antrenorul lui Paok. 

Cum a reacționat Mircea Lucescu, imediat după ce a aflat că Răzvan ar putea deveni noul selecționer al României

Mircea Lucescu a oferit la scurt timp și o reacție despre întâlnirea dintre fiul său și oficialii celor de la FRF. Antrenorul lui Dinamo Kiev crede că numirea sa ar fi ceva normal, având în vedere cariera lui Răzvan, însă nu a dorit să dezvolte subiectul. 

”Nu știam, acum aud, pentru că am fost prins cu partida cu Bayern, iar eu și Răzvan nu vorbim în zi de meci, pentru că ne protejăm reciproc.

E normal ca federația să se gândească la Răzvan, pentru că e un antrenor care a ajuns la un anumit nivel, cu o experiență semnificativă. Știe și ce înseamnă să conduci o echipă națională prin prisma mandatului său precedent.

Te-ai întrebat cum ajung toate lucrurile la tine? Află cum circulă ele în Livrăm peste tot în lume pe Digi World, în Digi Online, de la ora 22:00.

Dar vă rog să nu mă puneți să spun mai multe, fiindcă realmente nu cunosc detalii și mă puneți și într-o postură delicată, pentru că sunt tatăl lui. Răzvan e primul care poate răspunde la toate întrebările legate de acest subiect”, a declarat „Il Luce”, potrivit Playsport.

Burleanu şi Stoichiţă s-au întâlnit cu Lucescu jr., dar nu a fost făcută o ofertă. Antrenorul lui PAOK va avea o reacţie la conferinţa de azi

Varianta cu Lucescu jr. selecţioner la naţionala României are şi ea şanse minime în primul rând pentru că este sub contract cu PAOK, iar clauza sa de eliberare este de 7 milioane de euro!

Oricum, FRF nu va plăti niciun ban pentru a putea numi un antrenor în funcţia de selecţioner.

Din informaţiile Digi Sport, întâlnirea nu a presupus şi o propunere concretă. Atât din cauza amintită mai sus, dar şi pentru că Burleanu şi Stoichiţă vor discuta cu mai mulţi antrenori cărora le vor prezenta planul Federaţiei şi pentru a afla cum văd ei revigorarea echipei naţionale şi calificarea la EURO 2024. 

Etichete: razvan lucescu , mircea lucescu , selectioner


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

[ad_2]

Citește mai mult..