Ce a spus vicepreședintele Barcelonei despre Ferran Torres, gata să devină al doilea transfer din mandatul lui Xavi

[ad_1]

  • Liga 1: BotoșaniVoluntari, duminică, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: Universitatea CraiovaFCSB, duminică, 20:15, Digi Sport 1

Spaniolul lui Manchester City dorește să se întoarcă în țara sa natală și să joace sub comanda lui Xavi, astfel că le-ar fi cerut liderilor de pe Etihad să îi dea drumul la iarnă. 

Ce a spus vicepreședintele Barcelonei despre Ferran Torres, gata să devină al doilea transfer din mandatul lui Xavi

Transferul ar fi primit undă verde și din partea lui Pep Guardiola, cel mai important lucru rămas de rezolvat fiind găsirea unei sume de transfer care să mulțumească ambele părți.

Sâmbătă, vicepreședintele clubului catalan, Rafael Yuste, a fost întrebat despre transferul lui Torres, în contextul în care directorul sportiv al Barcelonei a fost văzut în Manchester cu câteva zile în urmă. 

Oficialul l-a lăudat pe atacantul „cetățenilor”, însă nu a vrut să confirme nimic, din respect pentru părțile implicate în posibilul transfer.

„Pur și simplu avem prieteni la Manchester City și am făcut o vizită de curtoazie. Ferran este un jucător grozav. Muncim cu discreție, încetul cu încetul, pentru a face ce se poate mai bine pentru acest club. Din respect pentru jucători și echipe, nu pot să mă pronunț pozitiv sau negativ”, a răspuns oficialul, conform publicației spaniole Sport. 

  • 50 de milioane de euro este cota de piață a lui Ferran Torres, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Barcelona a vrut să-l repatrieze și pe Thiago, dar a fost refuzată

Dani Alves a revenit deja pe Camp Nou, fiind primul transfer din mandatul lui Xavi, iar noul antrenor al Barcelonei dorea să îl aducă înapoi și pe Thiago, fotbalist care a părăsit gruparea blaugrana în vara anului 2013. 

În prezent legitimat la Liverpool, mijlocașul spaniol a revenit recent după o accidentare mai lungă și trage din greu pentru a redeveni titular în echipa lui Jurgen Klopp. Conform publicației catalane El Nacional, Thiago nu este interesat să joace sub comanda lui Xavi. 

Fotbalistul nu crede în proiectul fostului număr 6 de pe Camp Nou și chiar preferă să fie rezervă la Liverpool decât să se întoarcă la clubul catalan, deoarece consideră că Barcelona se află în declin și nu are șanse la trofee.

Mai mult, fotbalistul de 30 de ani are și un salariu de aproximativ 12 milioane de euro pe Anfield, sumă care ar fi imposibil de plătit în condițiile financiare actuale în care se află Barcelona.

Etichete: barcelona , ferran torres , rafael yuste


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

[ad_2]

Citește mai mult..