Pedri a ținut să-i mulțumească lui Leo Messi după ce a primit trofeul Kopa! Cum a reacționat argentinianul

[ad_1]

  • Liga 2: U ClujAstra, marți, 17:30, Digi Sport 1

  • Cupa României: ChindiaSepsi, marți, 20:30, Digi Sport 1

Mijlocașul de 19 ani al Barcelonei, care a avut un prim sezon la echipa catalană excelent, prestații pe care le-a avut și la naționala Spaniei, la EURO 2020, a ținut să-i mulțumească, după ce a primit trofeul Kopa, lui Lionel Messi, fostul său coechipier de la gruparea catalană.

Pedri a ținut să-i mulțumească lui Leo Messi după ce a primit trofeul Kopa

Bună seara, tuturor. Abia am împlinit 19 ani și cred că este cel mai bun mod de a sărbători momentul, să primesc acest premiu înconjurat de cei mai buni jucători din lume.

Vreau să mulțumesc clubului Barcelona, antrenorilor, jucătorilor și, în special, căpitanilor, care mi-au făcut acomodarea mai ușoară, cum ar fi Lionel Messi, care este aici. Mulțumesc pentru tot”, a spus Pedri.

La auzul cuvintelor lui Pedri, Lionel Messi a zâmbit și a părut mândru că a reușit să contribuie, deși doar pentru un sezon, la dezvoltarea talentatului mijlocaș spaniol.

Aurul a influențat istoria, dar care e politica lui în prezent? Urmărește Lumea secretă a aurului pe Digi Life, în Digi Online, marți de la 20:15.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Etichete: messi , pedri , trofeul copa


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

[ad_2]

Citește mai mult..