Ce ascunde mesajul lui Mbappe din declaraţia dată la Gala Balonului de Aur 2021

[ad_1]

  • Liga 2: U ClujAstra, marți, 17:30, Digi Sport 1

  • Cupa României: ChindiaSepsi, marți, 20:30, Digi Sport 1

Kylian Mbappe a fost neînsoţit la gala în care Messi a câştigat al 7-lea său Balon de Aur, iar suporterii adunaţi la Theatre du Chatelet l-au aplaudat la scenă deschisă, semn că pentru ei este unul dintre cei mai buni.

Victoria lui Messi i-a făcut inclusiv pe mari jucători ai lumii să conteste procedurile de desemnare a învingătorului. De asemenea şi presa internaţională a primit cu reticenţă ierarhia în care Lewandowshi a terminat pe locul 2.

Ce a vrut să spună Mbappe cu afirmaţia „vreau să câştig Balonul de Aur, dar există un proces”

La puţin timp după sosirea la ceremonie, jucătorul care avea să afle că a terminat pe locul 9 în clasamentul celor mai buni fotbalişti ai anului 2021 a fost întrebat dacă speră să câştige şi el Balonul de Aur.

Desigur că scopul meu este să câştig un Balon de Aur sau mai multe, dar există un proces pentru a-l cuceri„. Mulţi dintre fani au tradus afirmaţia atacantului ca pe un „la revedere”, după cum notează As.com.

Aurul a influențat istoria, dar care e politica lui în prezent? Urmărește Lumea secretă a aurului pe Digi Life, în Digi Online, marți de la 20:15.

Pentru a-şi atinge ţelul, Mbappe trebuie să fie liderul unei echipe, aşa cum a pregătit Real Madrid planul pentru francez. La PSG, Messi este clar numărul 1, iar după el locul pare să-i fie pregătit lui Neymar. Trecerea la cel mai mare club din lume i-ar creşte lui Mbappe popularitatea şi mediatizarea.

Messi a câştigat al 7-lea Balon de Aur din carieră

Galerie Foto

Messi deţine recordul de Baloane de Aur câştigate, şapte la număr (2009, 2010, 2011, 2012, 2015, 2019, 2021): ”Nu ştiu dacă acest record va fi bătut. E ceva impresionant, sunt foarte fericit că mă pot bate pentru a câştiga noi titluri”.

Lionel Messi (34 ani) a avut cuvinte de consolare pentru marele învins al acestei ediţii a trofeului, atacantul polonez Robert Lewandowski: ”Lewandowski a avut un an extraordinar. El a demonstrat că este un atacant de clasă, cu uşurinţa cu care marchează. Poate că va reuşi să câştige anul viitor, este la un club mare…

În timpul ceremoniei, Messi a mai spus: ”Robert, este o onoare să mă bat pentru trofeu alături de tine, tu l-ai meritat anul trecut. Sper că France Football ţi-l va oferi, pentru că îl meriţi”.

Etichete: kylian mbappe , balonul de aur 2021


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

[ad_2]

Citește mai mult..