Cum a ratat Răzvan Burleanu șansa de a-l pune pe Cosmin Olăroiu selecționerul României

[ad_1]

  • Cupa României: FC BuzăuFC Voluntari, miercuri, 15:30, Digi Sport 1

  • Cupa României: Poli TimișoaraFC Argeș, miercuri, 18:30, Digi Sport 1

În cele din urmă, antrenorul român a semnat cu Al-Sharjah, formație din Emiratele Arabe Unite, iar Federația Română de Fotbal a rămas cu încă un candidat mai puțin. 

Răzvan Burleanu a ratat șansa de a-l pune pe Cosmin Olăroiu selecționerul României

Gheorghe Hagi a fost primul antrenor cu care președintele FRF, Răzvan Burleanu, a negociat direct preluarea echipei naționale, dar asta deoarece Olăroiu deja semnase cu arabii. 

Potrivit Prosport, Olăroiu a fost primul antrenor pe care Burleanu voia să îl oferteze, însă oficialul nu s-a mișcat suficient de rapid. Tehnicianul a semnat cu Al-Sharjah pe 10 noiembrie, iar președintele FRF avea în plan să îl contacteze la sfârșitul lunii trecute, însă nu a mai apucat. 

Cum oferta FRF nu a venit niciodată pentru Olăroiu, acesta a semnat un contract valabil pe doi ani cu noua sa echipă, la care va primi un salariu anual de aproximativ 1,5 milioane de euro pe an, dacă bifează toate bonusurile de performanță. 

Cosmin Olăroiu, noul antrenor de la Al-Sharjah, formație din prima ligă din Emiratele Arabe Unite

Antrenorul român a semnat cu Al-Sharjah un contract valabil două sezoane și va intra ”în pâine” la începutul săptămânii viitoare.

Sharjah FC a ajuns la un acord cu antrenorul român Cosmin Olăroiu pentru a prelua banca tehnică a primei echipe, cu un contract ce se va întinde pe două sezoane. Acesta își va începe mandatul la începutul săptămânii viitoare”, este comunicatul celor de la Al-Sharjah.

De-a lungul carierei, Cosmin Olăroiu le-a pregătit în România pe FC Național, FCSB și Poli Timișoara, în Golf pe Al-Hilal, Al-Sadd, Al-Ain, Al-Ahli, Al-Shabab și naționala Arabiei Saudite, iar în China a fost antrenorul lui Jiangsu Suning.

La Al-Sharjah joacă Bernard, fost mijlocaș de la Everton, dar și Caio Lucas, transferat recent de la Benfica. Conform Transfermarkt, Al Sharjah are cel mai valoros lot din campionat, cotat la 30.75 milioane de euro.

  • 12 trofee are în palmares Cosmin Olăroiu, printre care 4 titluri de campion în EAU.

Etichete: romania , cosmin olaroiu , selectioner romania , razvan burleanu


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

[ad_2]

Citește mai mult..