”Le-am cerut prietenilor să se roage pentru mine!”

[ad_1]

  • Cupa Davis: Rusia – Suedia, joi, 17:00, Digi Sport 2

  • Cupa României: Filiași – Universitatea Craiova, joi, 20:30, Digi Sport 1

Zlatan Ibrahimovic a vorbit despre conflictul cu Romelu Lukaku de la derby-ul dintre AC Milan și Inter Milan din Cupa Italiei, scor 2-1, petrecut în urmă cu un an, înaintea transferului belgianului la Chelsea.

Zlatan Ibrahimovic se teme că Romelu Lukaku i-a făcut vrăji: ”Le-am cerut prietenilor să se roage pentru mine!”

Atacantul suedez a povestit că tot ce a făcut a fost să le ia apărarea coechipierilor săi cu care Romelu Lukaku începuse un conflict. Imediat după, situația a escaladat, iar Lukaku a sărit la gâtul suedezului.

Ibrahimovic l-a ”atacat” pe belgian cu o remarcă la adresa mamei sale, fapt ce l-a făcut pe fostul jucător al lui Inter să își iasă din minți și să îl amenințe pe suedez.

Zlatan Ibrahimovic a declarat că având în vedere problemele prin care a trecut după conflictul pe care l-a avut cu Romelu Lukaku, există posibilitatea ca ”ritualurile voodoo” ale mamei belgianului să fi funcționat.

Ibra a mai spus că speră să se reîntâlnească în curând cu Lukaku pentru a încheia socotelile cu acesta.

S-a certat mai întâi cu Romagnoli, apoi cu Saelemaekers. Am intervenit să îmi apăr colegii, iar Lukaku m-a atacat cu niște lucruri personale. Am fost șocat, mai ales că am fost colegi la Manchester. Lukaku are un ego uriaș, este convins că este un campion și este foarte puternic, dar eu am crescut în cartierele din Malmo și atunci când cineva vine și se ia de mine îl pun la locul lui.

Așa că l-am atacat cu un lucru delicat: ritualurile voodoo ale mamei sale. Și-a ieșit din minți.

Am pierdut acel derby, am fost eliminat, apoi m-am accidentat, o mulțime de lucruri rele s-au întâmplat din acel moment. Având în vedere acest lucru, ritualurile au funcținat probabil. Așa că le-am cerut prietenilor care cred în astfel de lucruri să se roage pentru mine.

Trebuie să închei conturile cu el. Sper să îl întâlnesc în curând. Aceste lucruri se rezolvă pe teren. Nu urăsc pe nimeni, cu atât mai mult pe Lukaku”, a declarat Zlatan Ibrahimovic pentru Corriere della Sera.

Zlatan Ibrahimovic și Romelu Lukaku au fost la un pas de bătaie

Romelu Lukaku a fost la un pas de bătaie cu Zlatan Ibrahimovic, în ianuarie, în timpul meciului dintre Inter și AC Milan, scor 2-1, din sferturile Cupei Italiei.

Cei doi au avut un schimb dur de replici și s-au jignit reciproc pe teren, dar și în drumul către vestiare.

Totul ar fi putut degenera, dacă jucătorii celor două echipe nu ar fi intervenit să îi despartă. „Du-te şi fă-ţi rahatul tău de voodoo!„, i-ar fi spus Ibrahimovic lui Lukaku, după care l-ar fi numit „măgar„, scriu jurnaliştii italieni.

Ibrahimovic nu s-ar fi oprit aici şi s-ar fi legat şi de mama lui Romelu Lukaku, cea pe care belgianul a declarat în repetate rânduri că o venerează.

În drumul spre vestiare, la scurt timp după conflictul iniţial, Lukaku a fost din nou extrem de iritat de afirmaţiile lui Ibrahimovic şi a vrut să sară iarăși la bătaie, dar belgianul de 27 de ani a fost cu greu calmat de coechipieri.

După scandalul de pe teren, totul a continuat în tunelul spre vestiare, unde fostul atacant al lui Inter a zbierat: „Ești un om mort! O să-ți zbor capul!

Etichete: ac milan , zlatan ibrahimovic , inter milano , romelu lukaku


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

[ad_2]

Citește mai mult..