Live Video | CM de handbal feminin | Croația – Brazilia, ACUM, pe Digi Sport 4. Ungaria

[ad_1]

  • Cupa Davis: Rusia – Suedia, joi, 17:00, Digi Sport 2

  • Cupa României: Filiași – Universitatea Craiova, joi, 20:30, Digi Sport 1

Croația înfruntă Brazilia de la ora 19:00, în DIRECT pe Digi Sport 4, iar Ungaria înfruntă Slovacia sde la ora 21:30, în DIRECT pe Digi Sport 3 și LIVE VIDEO pe www.digisport.ro.

Croația – Brazilia, LIVE VIDEO pe Digi Sport 4

După ce Spania a câștigat meciul inaugural de la Campionatul Mondial, acum a venit rândul și altor formații să arate ce pot.

Brazilia, una dintre cele mai puternice echipe din America de Sud, va da piept cu reprezentativa Croației, de la ora 19:00, în Direct pe Digi Sport 4.

Ultima întâlnire între cele două a fost în urmă cu doar câteva luni, iar Croația s-a impus, 24-21, într-o partidă amicală.

De la Jocurile Olimpice din vară, Brazilia nu a mai pierdut nici un meci și are 5 victorii consecutive, în timp ce Croația a fost învinsă acum două partide de Ucraina, la doar un gol diferență.

Tot de la ora 19:00, se mai dispută meciurile Austria – China, Coreea de Sud – Congo, Germania – Cehia.

Ungaria – Slovacia, ora 21:30, Digi Sport 3 | Jucătoarele maghiare, misiune facilă

Reprezentativa Ungariei este una dintre cele mai puternice la nivel mondial, iar partida cu Slovacia o să reprezinte doar un meci de încălzire perfect, cred specialiștii.

Jucătoarele maghiare nu se află în cea mai bună formă, după ce au pierdut ultimele două meciuri de pregătire înaintea turneului, dar chiar și așa Ungaria este așteptată să fie una din echipele de top ale competiției.

Etichete: spania , slovacia , handbal feminin , brazilia , ungaria , croatia , campionatul mondial , 2021


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

[ad_2]

Citește mai mult..