Live Video&Text | Barcelona – Betis 0-0, ACUM, pe Digi Sport 1. O nouă accidentare în echipa catalană

[ad_1]

  • Liga 1: Farul – Rapid, sâmbătă, 21:30, Digi Sport 1

  • F1: Marele Premiu al Arabiei Saudite, duminică, 19:30, Digi Sport 1

Înaintea meciului direct, Barcelona este pe locul șapte în La Liga, cu 23 de puncte acumulate în 14 runde, în timp ce Betis se află pe poziția a cincea a ierarhiei, cu patru puncte în plus.

Barcelona – Betis 0-0, LIVE VIDEO pe Digi Sport 1

Min. 45+5: Se încheie prima repriză!

Min. 45: Ocazie pentru Betis. Moreno centrează din stângă, iar Ruibal este aproape de un gol senzațional, după ce mingea trimisă cu călcâiul trece puțin pe lângă bară.

Min. 35: Gavi este accidentat și nu mai poate continua meciul. În locul său intră Riqui Puig.

Min. 30: Barcelona controlează jocul, are o posesie a mingii de peste 60%, dar nu reușește să creeze faze clare de gol.

Min. 11: Prima ocazie pentru Barcelona! Jordi Alba centrează din stânga, iar Coutinho trimite către colțul scurt, dar portarul este atent.

UPDATE 17:15 Începe meciul de pe Camp Nou!


Echipele de start

Barcelona: Ter Stegen – Dest, Araujo, Lenglet, Jordi Alba – Gavi, Busquets (cpt), Nico – Coutinho, Memphis Depay, Ez Abde.

Betis: Rui Silva – Bellerin, Bartra, Victor Ruiz, Alex Moreno – Guido Rodriguez, Guardado (cpt) – Ruibal, Canales, Juanmi – Willian Jose.

Rezervele

Barcelona: Neto, Arnau Tenas – Pique, Riqui Puig, Dembele, Demir, L. De Jong, Mingueza, Umtiti, Eric Garcia, Balde, F. De Jong. Antrenor: Xavi Hernandez.

Betis: Joel – Robert, W. Carvalho, Akouokou, Pezzella, Rebollo, Borja Iglesias, Tello, Joaquin, Edgar, Juan Miranda, Lainez. Antrenor: Manuel Pellegrini.


Barcelona este neînvinsă de la venirea noului antrenor principal, Xavi, care a înregistrat pe banca echipei în tricoul căreia a scris istorie ca jucător două victorii, cu Espanyol, 1-0, și Villarreal, 3-1, și o remiză, în grupele Champions League, 0-0 cu Benfica.

Betis trece, de asemenea, printr-o perioadă bună din punct de vedere sportiv, cu patru victorii consecutive, două în La Liga, cu Elche, și 3-0, Levante, una în Europa League, cu Ferencvaros, 2-0, și alta în Cupa Spaniei, 4-0 cu Alicante.

Barcelona s-a simțit bine în ultimii ani în confruntările cu Betis, echipă în fața căreia a câștigat ultimele cinci întâlniri directe.

Etichete: barcelona , spania , la liga , xavi , betis , barcelona-betis , meciuri la liga


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

[ad_2]

Citește mai mult..