”Nu te mai bate nici Georgia, nici Macedonia de Nord!”. Valeriu Iftime speră ca Dan Petrescu să fie noul selecționer

[ad_1]

  • Liga 2: Steaua – FC Buzău, sâmbătă, 12:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: Farul – Rapid, sâmbătă, 21:30, Digi Sport 1

Întâlnirea dintre Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță, pe de o parte, și Dan Petrescu a fost dezvăluită în exclusivitate de către digisport.ro.

Valeriu Iftime speră ca Dan Petrescu să fie noul selecționer. ”Știe să bifeze obiective!”

Omul de afaceri a explicat de ce ”Bursucul” este antrenorul de care naționala noastră ar avea nevoie.

”Eu mi-aș dori ca unul dintre Dan Petrescu sau Ladislau Boloni să fie la echipa națională. Cu unul dintre cei doi mai avem șanse să mai redresăm ceva. Acum, să vedem ce va decide Petrescu. Mi se pare civilizat să spună ca va da un răspuns final după ce se vor termina meciurile din acest an. 

Dan Petrescu ar fi foarte, foarte bun pentru fotbalul nostru. Nu uitați că Dan a învins echipe mari cu CFR Cluj. Modul în care pregătește meciurile, modul în care îi montează pe jucători, indiferent de adversar, de parcă ar juca cu cea mai bună echipă din lume, spune multe. Plus că știe să bifeze obiective.

Cu el pe bancă, nu te mai temi că te bate Georgia sau Macedonia de Nord. Mă refer la reprezentative din eșalonul al doilea, ca să ne păstrăm și realismul. 

Vom arată bine cu Petrescu selecționer”, a spus Iftime, pentru digisport.ro.

Răspunsul lui Dan Petrescu după întâlnirea cu oficialii FRF: ”Nu mai depinde de mine!”

Dan Petrescu a dezvăluit deznodământul întâlnirii pe care a avut-o cu Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță, în vederea preluării postului de selecționer al României.

Președintele FRF și directorul tehnic au mers la Cluj pentru a-l convinge pe Dan Petrescu să rupă contractul cu CFR și să accepte postul de selecționer al primei reprezentative. ”Bursucul” a confirmat discuțiile, însă a anunțat că a refuzat să dea curs propunerii conducerii Federației, cel puțin până când Liga 1 va intra în vacanță.

După cum știți, ieri am avut o întâlnire cu cei de la Federație, pe care nu aș fi vrut să o am. Am zis că aș vrea să se termine campionatul, să vorbim la final, dar au insistat. Plus că patronul a fost informat, fără știința lui nu puteam să mă întâlnesc. Am vorbit cu ei și acum pentru mine subiectul este încheiat în momentul ăsta.

Mai sunt cinci meciuri și nu e normal să vorbim despre mine pentru că, dacă CFR pierde, o să se spună că n-am fost concentrat sau am distrus echipa.

Eu sunt concentrat 100% la CFR, am contract trei ani, acum nu mai depinde de mine, depinde club, de patron. La orice altă întrebare o să zic `next question`, deci degeaba mă întrebați”, a declarat Dan Petrescu, într-o conferință de presă.

Etichete: dan petrescu , mirel radoi , selectioner romania , dan petrescu selectioner , valeriu iftime , razvan burleanu


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

[ad_2]

Citește mai mult..