Juventus mută pe piața transferurilor. Italienii pregătesc o ofertă importantă pentru un jucător de la PSG

[ad_1]

  • Liga 1: Academica Clinceni – FC Voluntari, marți, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: Universitatea Craiova – UTA, marți, ora 20:30, Digi Sport 1

Icardi, dorit la Juventus

Mauro Icardi (28 de ani) este în plan secund la PSG și a jucat puțin în acest sezon. În plus, ar fi pe „lista neagră” a clubului francez.

Juventus Torino a discutat cu apropiații jucătorului argentinian, iar echipa italiană pregătește o ofertă în luna ianuarie, potrivit Foot Mercato și Tuttosport.

Agentul și soția lui Icardi, Wanda Nara, a avut discuții cu conducătorii clubului torinez. Juventus vrea să-l împrumute pe atacant până în vara anului 2022, cu opțiunea unui transfer definitiv, iar PSG ar agrea această mutare.

Fă cunoștință cu avocatul pentru care nicio crimă nu e prea greu de apărat. Urmărește seria Avocatul Diavol pe Digi Life, în Digi Online, azi de la 22:50.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Mauro Icardi a ajuns la PSG în vara anului 2020, de la Inter Milano, pentru 50 de milioane de euro. A reușit 36 de goluri și 12 pase decisive în 80 de apariții. Argentinianul are cifre foarte bune – un gol la fiecare 95 de minute.

Juventus are în acest moment patru atacanți în lot: Moise Kean, Paulo Dybala, Alvaro Morata și Kaio Jorge.

Etichete: juventus , psg , transfer , mauro icardi


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

[ad_2]

Citește mai mult..