Scene șocante pentru un tânăr de 20 de ani. A căzut cu mașina într-o râpă de trei metri

[ad_1]

Un tânăr de 20 de ani a căzut cu maşina într-o râpă de trei metri. Pompierii au intervenit cu o scară pentru a-l ajuta să urce pe şosea.


In articol:


Un tânăr de 20 de ani a căzut cu maşina într-o râpă de 3 metri, în judeţul Cluj, iar pompierii au intervenit cu o scară pentru a-l ajuta să urce pe şosea.

Tânărul a fost transportat la spital.

Citeste si: VIDEO|Un autoturism a fost luat de ape, după ce șoferul a încercat să traverseze râul învolburat

Ce au transmis autoritățile

„O autospecială cu modul de descarcerare şi un echipaj SMURD au intervenit în urma ieşirii în afara părţii carosabile a unui autoturism, între localităţile Tureni şi Mărtineşti.
Pompierii au fost alertaţi în jurul orei 19.00, iar la faţa locului au găsit un autoturism căzut pe o coastă de pe marginea părţii carosabile, la o diferenţă de nivel de cca 3m”,
a transmis, marţi seară, ISU Cluj.

Citeste si: Șase minori din corul bisericii au fost transportați la spital, după un teribil accident: „Am intrat în rezervorul camionului”

Sursa citată a precizat că s-a coborât o scară pentru bărbatul care conducea maşina, astfel încât să poată ieşi la nivelul părţii carosabile.

Citeste si: VIDEO| Un bărbat din Capitală a căzut cu mașina în râul Dâmbovița de pe Podul Ciurel. Victima a fost scoasă din apă și este resuscitată de SMURD

Tânărul de cca 20 de ani a fost consultat de către echipajul SMURD fără a fi transportat la spital.

Pompierii au asigurat la locul accidentului măsuri de evacuare a persoanelor, acordare a primului ajutor calificat, protecţie a persoanelor implicate în accident şi măsuri de prevenire a incendiilor în urma evenimentului rutier.

Citeste si: Copil împușcat într-o pădure din Sălaj! Un bărbat l-a confundat cu un urs și n-a mai stat pe gânduri

[ad_2]

Citește mai mult..