Accident între patru autovehicule în Focșani. Unul dintre șoferi era sub influența alcoolului

[ad_1]

Un accident rutier în care au fost implicate patru autoturisme a avut loc miercuri seară pe centura municipiului Focșani, iar unul dintre șoferi se afla sub influența băuturilor alcoolice.


In articol:


„În jurul orei 17,15, pe DN2, centura municipiului Focşani, a avut loc un eveniment rutier în care sunt implicate patru autovehicule. În urma testării cu aparatul etilotest, în cazul unui conducător auto implicat,

un bărbat de 35 de ani, a rezultat valoarea de 1,19 mg/l alcool pur în aerul expirat”, au declarat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea.

Citeste si: Șoferii violenți în trafic îi pot influența și pe ceilalți să se comporte la fel

Un TIR s-a răsturnat

Potrivit sursei citate, unul dintre autovehicule, mai exact un TIR s-a răsturnat. Circulația a fost blocată pentru câteva zeci de minute, polițiștii rutieri acționând pentru deblocarea traficului. 

Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru a stabili cauzele și modul în care a avut loc accidentul.
Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal. 

Citeste si: Elev din Botoșani, lovit de o autospecială a Poliției pe trecerea de pietoni

Accident în Vrancea. Cinci persoane, printre care și doi minori au fost rănite

Cinci persoane, între care doi minori, au fost rănite, miercuri, într-un accident rutier produs pe DN 2M, între localităţile Focşani şi Odobeşti, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea. 

„Pompierii militari au fost solicitaţi să intervină la un accident rutier produs în această dimineaţă pe DN2 M, între localităţile Focşani şi Odobeşti. În urma accidentului au rezultat cinci victime, neîncarcerate. Un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani a intervenit cu o ambulanţă SMURD şi a preluat un bărbat în vârstă de 63 de ani”, a precizat ISU Vrancea.

Citeste si: VIDEO|Un autoturism a fost luat de ape, după ce șoferul a încercat să traverseze râul învolburat

[ad_2]

Citește mai mult..