Andrei, noul concurent de la „Puterea Dragostei” a dezvăluit numele fetelor pe care le placeNoul concurent din Casa „Puterea Dragostei”, Andrei, a făcut furori în rândul fetelor, de la primii pași în competiție.


In articol:


La ultima gală a competiției, Mădălin a fost cel care a părăsit competiția. În această săptămână un nou concurent a pășit în casa fetelor. Andrei le-a cucerit pe fete încă din momentul în care a pășit pe scări.

Cu toate acestea va rămâne de văzut dacă cea pe care o place își va dori să îl cunoască mai bine.

Citeste si: Surpriză la „Puterea Dragostei”. Ce concurenți au părăsit competiția

Cine este Andrei?

Andrei a făcut cunoștință cu toate fetele din casă, iar acestea au fost curioase să afle cât mai multe despre el care le-a spus că abia aștepta să intre
în casă pentru a le cunoaște. 

Andrei are 20 de ani, este în zodia Gemeni, la fel ca Daniela, și vine din Drobeta Turnu Severin. Tânărul a declarat că printre preferatele sale se află Naba și Adriana, dar a spus că își dorește foarte mult să se căsătorească și să aibă copii. 

Tânărul a trebuit să aleagă o fată pentru a o invita la dans. Fără să stea prea mult pe gânduri a ales-o pe Naba, celelalte concurente rămânând uluite de alegerea făcută de Andrei. 

În timp ce dansau, Naba a părut foarte încântată de Andrei și au conversat, făcând schimb de priviri tandre. 

Citeste si: Alexandra și Codruț de la Puterea Dragostei, probleme în paradis la scurt timp după împăcare? Mesajul câștigătoarei sezonului 3, în văzul tuturor: ”Să nu cerșești iubirea nimănui”Citește mai mult..