O copilă de 11 ani a murit lângă școală, imediat după ora de sport. Colegii au văzut cum eleva se stinge din viață

[ad_1]

O fată, în vârstă de 11 ani, a pierit lângă școală. Incidentul a avut loc după ora de sport, iar colegii ei au fost martori la întreaga scenă.


In articol:


Tragedia a avut loc în comuna ieşeană Butea, în apropiere de Paşcani. Minora a decedat lângă școala unde învăța. Eleva s-a prăbușit în fața colegilor ei, care au chemat imediat cadrele didactice.

La fața locului au ajuns și medicii, însă nu au mai putut face nimic pentru fată.

Citeste si: Un bărbat și-a înscenat moartea după uciderea fiicei sale. Bărbatul a pus planul la cale alături de soție

Scene cumplite pentru o clasă de elevi care se pregăteau să meargă acasă.
Colega lor de 11 ani, a căzut lângă școală, fără a mai da semne de viață.

Moartea rapidă a unei copile de 11 ani

Când au văzut cum fata cade la pământ, elevii au chemat profesorii. Cadrele didactice au sunat la 112. La fața locului au sosit mai multe echipaje de salvare, astfel că medicii au intervenit cât de repede au putut asupra stării de sănătate pe care o prezenta
micuța.

Citeste si: A murit poetul și jurnalistul Lucian Avramescu

Medicii au resuscitat-o minute în șir și au făcut tot ce le-a stat în putință, însă copila nu a răspuns la manevrele de salvare. Salvatorii au constatat decesul și au înștiințat imediat familia micuței.

„La data de 14 decembrie, am fost sesizați despre faptul că o minoră din comuna Butea a leșinat. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde a fost identificată minora, ulterior fiind constatat decesul acesteia. În cauză s-a dispus efectuarea necropsiei pentru stabilirea cauzei decesului, iar cercetările continuă pentru stabilirea întregii situații de fapt”, se arată într-un comunicat IPJ Iași.

Citeste si: Scene violente în Olt. Un bărbat de 25 de ani este cercetat după ce și-a înjunghiat soția

Familia, profesorii și medicii sunt șocați de decesul inexplicabil al fetei. Ea nu era supraponderală, și potrivit apropiaților, nu suferea de vreo boală sau vreo malformaţie.

Poliția a ajuns imediat la fața locului și a deschis un dosar penal. Oamenii legii fac o anchetă pentru a stabili cu certitudine circumstanțele în care s-a petrecut această tragedie.

O elevă de 11 ani a pierit lângă școală.

[Sursa foto: Facebook]

„La finalul programului școlar, unui copil, elev al Școlii Gimnaziale Butea, i s-a făcut rău, în vecinătatea unității de învățământ. Profesorii și conducerea școlii au sunat la 112. În jurul orei 15.00, echipajul ambulanței care s-a deplasat la Butea a constatat decesul elevei.În acest moment, instituțiile abilitate analizează împrejurările în care s-a produs acest eveniment tragic. Inspectoratul Școlar Județean Iași transmite condoleanțe familiei pentru pierderea suferită”, a transmis Inspectoratul Școlar Județean Iași.

Citeste si: Tatăl studentei la medicină, dezvăluiri despre crima din Iași! Ce a văzut pe trupul neînsuflețit al fiicei sale: „Au spus că nu a fost arsă, dar era pe mâini și pe picioare”

[ad_2]

Citește mai mult..