Arme albe și petarde descoperite de polițiști într-un autoturism care intra în parcarea Arenei Naționale, înainte de meciul FCSB – Rapid

[ad_1]

Oamenii legii au descoperit, miercuri seară, în urma unui control, un pistol, petarde și spray lacrimogen într-un autoturism chiar înaintea meciului FCSB și FC Rapid București.


In articol:


În timpul verificării autoturismelor intrate în parcarea Arenei Naționale, în una dintre mașini, oamenii legii au găsit un pistol de tip airsoft, mai multe materiale pirotehnice, dar și un spray iritant-lacrimogen, potrivit Jandarmeriei.

Citeste si: Cu SUV-urile pe pârtia de schi din stațiunea Muntele Mic. Doi bărbați, tată și fiu, au fost amendați

Bunurile au fost confiscate

În acest caz, au fost întocmite actele necesare începerii cercetărilor iar armele albe și materialele pirotehnice au fost predate Poliției Capitalei.

„Pe această cale, reamintim și solicităm tuturor spectatorilor care vor asista la acest meci de fotbal să respecte întocmai prevederile legale în vigoare, aplicabile unui astfel de eveniment”, informează Jandarmeria Română.

În acest momen, pe Arena Națională are loc partida dintre FCSB și Rapid.

Citeste si: O biserică din Constanța va fi demolată pentru că nu are autorizație de construcție. Ce spune Arhiepiscopia Tomisului

[ad_2]

Citește mai mult..