Un bărbat din Vaslui a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost lovit de un autobuz local

[ad_1]

Un bărbat a ajuns în stare gravă la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Vaslui după ce a fost lovit de un autobuz de transport public din municipiu.


In articol:


Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui au spus că bărbatul a fost găsit în stare de inconștiență de către echipajul de Terapie Intensivă Mobilă care a fost solicitat să intervină la locul accidentului.

Citeste si: Șoferii violenți în trafic îi pot influența și pe ceilalți să se comporte la fel

Ce au spus reprezentanții Poliției

„ Conducătorul autobuzului, un bărbat de 54 de ani din municipiul Vaslui, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Victima în vârstă de 45 de ani a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Se efectuează cercetări pentru stabilirea circumstanţelor în care s-a produs accidentul, în cauză fiind deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, Mihaela Manoliu, pentru  Agerpres.

Citeste si: Scene șocante pentru un tânăr de 20 de ani. A căzut cu mașina într-o râpă de trei metri

Cum s-a produs accidentul

Polițiștii rutieri susțin că bărbatul s-ar fi angajat în traversarea străzii și nu ar fi fost observat de șoferul microbuzului local. Totodată, este luată în calcul și varianta ca victima să se fi dezechilibrat și să fi căzut în fața mijlocului de transport în comun local.

Citeste si: Amendă uriașă pentru un român care a sfidat legea. El a urinat pe o mașină de poliție

Un elev din Botoșani a fost lovit pe trecerea de pietoni de o autospecială a Poliției

O autospecială condusă de o angajată a Serviciului Rutier a lovit, în urmă cu două zile, un elev pe o trecere de pietoni din Botoșani. Potrivit presei locale, superiorii polițistei ar fi încercat să ascundă fapta.

Ancheta internă demarată de Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) cu privire la un accident rutier, semnalat pe Facebook de un martor, a confirmat mare parte din relatarea acestuia, informează  StiriBotosani.ro.

Conducerea Inspectoratului de Poliție Botoșani a cerut deschiderea unei anchete după ce un bărbat a povestit pe Facebook că un elev ar fi fost lovit de o autospecială a instituției. Inspectoratul de Poliţie Botoşani a confirmat accidentul produs ieri. Potrivit sursei citate, evenimentul s-a petrecut în intersecția dintre Calea Națională și strada Cornișa din Botoșani, luni, în jurul orei 13:00.

Conform reprezentanților IPJ, victima este un băiat de 16 ani și nu a suferit leziuni în urma accidentului. El a refuzat transportarea spre o unitate spitalicească.

Citeste si: Veste momentului pentru şoferi: Un nou sistem de plată îi va scuti de grija jetoanelor în parcarea aeroportului Otopeni

 

 

 

[ad_2]

Citește mai mult..