”Golul îmi dă o senzație de ușurare”

[ad_1]

  • Liga 1: Voluntari – UTA, vineri, 20:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: Gaz Metan – Universitatea Craiova, sâmbătă, 18:00, Digi Sport 1

Atacantul a fost titular și a fost păstrat în teren până în minutul 82, fiind înlocuit cu Ruben Sobrino. Pentru Florin Andone a fost primul gol oficial marcat după o pauză de peste doi ani. 

Ultimul gol a fost marcat în tricoul celor de la Galatasaray, pe 18 octombrie 2019, într-o victorie cu Sivasspor, scor 3-2. În acea partidă, românul a reușit o dublă.

Florin Andone speră să devină titular la Cadiz!

Chiar dacă nu prinde minute în La Liga, Florin Andone a primit o șansă în Cupa Spaniei și a profitat din plin. A marcat și speră să o țină tot așa în continuare, pentru a-i câștiga încrederea antrenorului Alvaro Cervera.

”Ştiam că era un meci foarte important. Un adversar foarte dificil. Îi felicităm pentru eforturi, ne-au pus în dificultate, dar noi am muncit mult şi ne-am prezentat bine. Am obţinut o victorie care ne duce în faza următoare a competiţiei. Îi mulţumesc lui Mister pentru că mi-a dat oportunitatea de a juca, am încercat să o fac cât am putut de bine. Am avut ocazii. Cel mai important este că golul meu a contat pentru obţinerea victoriei şi pentru calificare.

Acum meciul s-a terminat şi ne gândim la partida cu Real Madrid. Nu am jucat mai mult timp, am fost accidentat, am avut două accidentări la genunchi. Încerc să muncesc mult pentru a fi folosit, să fiu în planurile lui Mister. Golul îmi dă o senzaţie de uşurare şi dorinţa de a continua să muncesc pentru a intra în ritm şi a ajuta echipa”, a declarat Florin Andone, pentru pagina de Facebook a clubului din Cadiz.

Etichete: cupa spaniei , albacete , cadiz , florin andone


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

[ad_2]

Citește mai mult..