Cine sunt cei mai apreciați băieți din casa „Puterea Dragostei”

[ad_1]

Cu o zi înainte de gala în care se stabilesc favoriții din casa „Puterea Dragostei”, dar și înainte ca un nou concurent să fie eliminat din show, s-au stabilit cine sunt cei mai votați băieți și fete din concurs.


In articol:


Prezentatoarea emisiunii „Puterea Dragostei”. Cristina Mihaela Dorobanțu, a anunțat în gala de sâmbătă cine sunt cei mai apreciați concurenți din această săptămână. Unul dintre nominalizați a fost primit cu strigăte de surpriză mai ales din partea fetelor.

Citeste si: Doi concurenți de la „Puterea Dragostei” s-au sărutat pe ascuns (VIDEO)

Cei trei băieți care au primit cele mai multe voturi din partea publicului au fost Radu, Alex și Vlad. 

Cum a reacționat Vlad la aflarea nominalizării sale

„Mulțumesc frumos tuturor și mă bucur că am revenit din nou în top”, a declarat Vlad, vizibil fericit la aflarea veștii.

El s-a aflat în mijlocul mai multor controverse în ultima săptămână.

Citeste si: Ce i-a răspuns Jador lui Teo Trandafir după ce prezentatoarea a declarat că nu l-ar lua de soț

Un alt favorit al săptămânii trecute, Alexandru, s-a despărțit recent de Adriana, concurenta anunțând pe contul ei de Instagram că nepotrivirea de caracter ar fi principala problemă.

”Pentru ca sunt datoare sa răspund,observ ca sunt din ce in ce mai multe întrebări și meritați explicații,vreau sa va transmit ca nu mai formam un cuplu, nu ne-am înțeles din mai multe capitole,nepotrivirea de caracter si-a făcut simțită prezenta”, a scris Adriana pe

Instagram.

Citeste si: Schimbare de look pentru Andreea Pirui. Cu ce se ocupă acum fosta concurentă „Puterea Dragostei”

De altfel, Adriana a fost una dintre cele mai votate fete din casa Puterea Dragostei din ultima săptămână, alături de Adelina și Georgiana.

 

[ad_2]

Citește mai mult..