Video Exclusiv | Ce notă a dat Daniel Niculae Rapidului pentru parcursul din 2021

[ad_1]

  • La Liga: Sevilla – FC Barcelona, marți, 22:30, Digi Sport 1

  • Cupa Ligii Angliei: Arsenal – Sunderland, marți, 21:45, Digi Sport 2

Rapid a revenit în Liga 1, apoi a făcut o figură foarte frumoasă în starul sezonului, care i-a făcut pe fanii giuleșteni să viseze la un loc de cupele europene.

Rapid, în afara locurilor de play-off după 21 de etape!

”Feroviarii” nu au putut ține ritmul impus de CFR Cluj și FCSB, iar câțiva pași greșiți au coborât-o în grupul formațiilor care se luptă pentru un loc în play-off, la finalul sezonului regulat.

În acest moment, Rapid este pe locul 7, cu 32 de puncte, la egalitate cu Farul Constanța și Universitatea Craiova.

Nu am angoase seara. S-a creat emulație, suntem o echipa nou promovată, care este în plin proces de reconstucție. E o diferență între Liga 1 și Liga 2. Cred că obiectivul principal pentru orice echipă care din vine Liga 2 este crearea unei echipe competitive și menținerea în Liga 1. 

Fiecare club are strategia sa. Noi nu ne-am avântat cu anumite declarații. Cred că am reușit o o primă parte de sezon destul de bună. Știam că vor apărea și anumite sincope. Mă bucur că am trecut peste ele.

Atât timp cât ajungi să nu acumulezi puncte, riști să cazi în partea cealaltă. A fost entuziasmul de început, s-a creat această stare de spirit cum numai la Rapid există, dar riscam să cădem în partea cealaltă. Sunt lucruri care trebuie îndreptate pentru că nimeni nu a atins perfecțiunea.

Acum, la final de an, când tragem linie, cred că a fost un an foarte bun pentru Rapid. Până acum, aș da nota 9. Eu vorbesc de întreg anul. Să nu uităm de unde am plecat. Să nu uităm că am schimbat mai multe de jumătate de echipă.

Am adus jucători care nu au jucat de mult timp, le-a lipsit pregătirea fizică. Lucrurile astea trebuiesc gestionate. Mihai Iosif și-a făcut treaba foare bine. Are abilitatea de a se autoeduca și de a crește de la săptămână la săptămână. Creșterea lui este într-o continuă mișcare în bine”, a declarat Daniel Niculae, la Digi Sport.

VIDEO: Daniel Niculae, despre anul bun al Rapidului

Etichete: cfr cluj , liga 2 , daniel niculae , fcsb , mihai iosif


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

[ad_2]

Citește mai mult..