Bogdan Mocanu a vorbit pentru prima dată despre boala de care suferă: „Am stat numai prin spitale, eram fragil, dar a fost cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat”

[ad_1]

Invitat în emisiunea lui Mihai Ghiță, „În oglindă”, Bogdan Mocanu a povestit despre boala de care suferă încă din copilărie. A stat mult timp internat prin spitale, dar cu toate acestea fostul concurent de la „Puterea Dragostei” a luat partea bună a lucrurilor și a învățat să trăiască cu boala.


In articol:


Bogdan Mocanu poveste că boala de care suferă, și anume diabetul l-a ajutat foarte mult în descoperirea talentelor sale.

Citeste si: Simona Braboveanu și-a impresionat fanii cu frumusețea sa naturală. Șatena s-a afișat fără make-up și fără filtre

Ce a spus Bogdan Mocacu?

„Este o boala și o binecuvântare în același timp. Cât am stat internat, am început să desenez.
Îmi aducea mama carioci și așa mi-am dezvoltat simțul artistic.

Am avut expoziții, am fost tatuator. De la simțul asta artistic deprinzi și alte calități. M-a schimbat mult, m-a maturizat chiar daca prematuri și un pic cam dur. Nu regret nimic.

Unii spun că nu mi-am trăit copilăria, că am stat numai prin spitale.
Eu nu regret, o consider o lecție de viață.Dumnezeu a simțit că eu sunt foarte slab, că sunt firav că sunt sensibil, eram foarte sensibil când eram mic”, a mărturisit fostul câștigător de la „Puterea Dragostei”.

Citeste si: Cum stă cu dragostea Cristina Mihaela Dorobanțu, prezentatoarea de la „Puterea Dragostei”

Bogdan Mocanu, invitat în emisiunea „În oglindă”.

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Povestește cu ochii în lacrimi de perioadele în care a stat în spitale

„M-a imbărbățit și m-a făcut să cunosc oameni noi. M-a învățat să filtrez oamenii. Chiar e cel mai bun lucru desi acum nu aș mai vrea să îl am că m-am saturat.

Stăteam în salon, internat în pat, mama era obligata să stea cu mine.

Deja aveam 2-3 luni de când stăteam internat zilnic, zi de zi și veneau cu masa și aveam mâncare de spital, eu mâncam orezul și ziceam că nu îmi place pulpa doar să mănânce ea pulpa.

Dar ea rupea pielea și îmi dădea carnea doar să mănânc eu. Adormeam seara și ea dormea plângând. Și tata la fel”, a povestit fostul concurent.

Citeste si: Bianca Comănici în brațele lui Bogdan de la Ploiești. Mesajele au curs pe rețelele de socializare

[ad_2]

Citește mai mult..