Luuk de Jong, atacantul cu un gol în 12 meciuri, îi pune Barcelonei bețe în roate. Cum i-a enervat pe șefii catalanilor

[ad_1]

  • La Liga: Paradele anului, sâmbătă, 20:30, Digi Sport 1

  • La Liga: Top goluri, sâmbătă, 21:00, Digi Sport 1

Adus sub formă de împrumut de la Sevilla, atacantul mai are aproape 6 luni rămase pe Camp Nou. Catalanii vor, însă, să renunțe la el, deoarece nu face parte din planurile lui Xavi (41 de ani). 

Luuk de Jong nu vrea să plece de la Barcelona la Cadiz

Cum nici Sevilla nu îl vrea înapoi, Cadiz s-a oferit să îl împrumute până la finalul sezonului actual, iar cele trei cluburi au ajuns rapid la un acord. 

Totuși, cel care se opune mutării este chiar Luuk de Jong, în ciuda presiunilor făcute de catalani. Potrivit Sport, olandezul nu e convins de proiectul de la Cadiz și vrea să mai aștepte pentru a vedea dacă primește oferte mai bune.

Vestea nu a fost deloc pe placul conducerii catalane. Liderii Barcelonei vor să scape de el până la finalul lunii, deoarece în ianuarie se așteaptă să aibă o perioadă de transferuri foarte încărcată.

  • 1 singur gol în 12 meciuri a marcat Luuk de Jong în tricoul Barcelonei.

Luuk de Jong l-ar înlocui la Cadiz pe Florin Andone

Oficialii clubului Cadiz au anunțat recent despărțirea de atacantul român Florin Andone (28 de ani).

Atacantul era cedat sub formă de împrumut clubului spaniol de către cei de la Brighton, însă Andone nu a reușit să îi convingă pe spanioli care au decis să renunțe la serviciile sale.

Imediat după ce au anunțat despărțirea de Florin Andone, cei de la Cadiz s-au grăbit să îi găsească un înlocuitor atacantului român, iar soluția vine din partea Barcelonei.

Potrivit Mundo Deportivo, catalanii au decis să renunțe la serviciile lui Luuk de Jong, Xavi nefiind mulțumit de prestațiile atacantului olandez. Barcelona ar fi negociat cu Sevilla rezilierea contractului de împrumut, iar echipa de care aparține Luuk de Jong ar fi fost de acord să îl cedeze celor de la Cadiz până la finalul sezonului.

De Jong nu a reușit să convingă în tricoul formației blaugrana, reușind să marcheze un singur gol în nouă partide. Suma pe care o încasează olandezul din partea Barcelonei nu este mare, însă catalanii vor să reducă masa salarială pentru a-i fi permisă legitimarea lui Ferran Torres în perioada de transferuri.

Etichete: barcelona , luuk de jong , sevilla , cadiz


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

[ad_2]

Citește mai mult..