Transfer surprinzător pregătit de Barcelona. Catalanii vor un fotbalist de la Ajax

[ad_1]

  • La Liga: Paradele anului, sâmbătă, 20:30, Digi Sport 1

  • La Liga: Top goluri, sâmbătă, 21:00, Digi Sport 1

Catalanii sunt gata să transfere un alt jucător care să întărească banda dreaptă a echipei și au pus ochii pe un fotbalist de la Ajax.

Mazraoui de la Ajax, dorit de Barcelona

Transferul lui Ferran Torres la Barcelona reprezintă un efort financiar mare pentru gruparea blaugrana, având în vedere situația economică precară prin care trece clubul.

Totuși, Barcelona e gata să facă și alt transfer, care însă nu va fi la fel de costisitor. Catalanii îl vor pe Noussair Mazraoui, fundașul dreapta al celor de la Ajax, care se pregătește să intre în ultimele 6 luni de contract cu olandezii.

Aducerea acestuia ar avea și alt scop, anunță rmcsport, și anume întărirea relațiilor dintre Barcelona și agentul Mino Raiola. Italianul este unul dintre cei mai puternici agenți de jucători din lume, iar recent a spus că Erling Haaland, clientul său, ar putea ajunge la gruparea blaugrana.

Sergino Dest, aflat „pe făraș” la Barcelona, e dorit de Chelsea

Americanul de 21 de ani nu duce însă lipsă de oferte. Chelsea pregătește deja 30 de milioane de lire sterline, adică aproximativ 35,54 de milioane de euro.

Londonezii se gândesc că Dest ar putea fi înlocuitorul perfect în flancul stâng al defensivei pentru Ben Chilwell, care a suferit o ruptură de ligamente încrucișate, accidentare care ar putea să-l țină departe de teren până la finalul sezonului.

Astfel, potrivit publicației Express, Dest ar putea ajunge pe Stamford Bridge chiar în această iarnă, sau cel mai târziu în vară. În acest moment, singura alternativă după accidentarea lui Chilwell este Marcos Alonso.

Dest are o cotă de piață de 30 de milioane de euro

Dest poate însă să joace pe ambele flancuri, ceea ce îl încântă pe antrenorul Thomas Tuchel. Americanul mai are contract cu Barcelona până în iunie 2025. Catalanii l-au cumpărat de la Ajax în octombrie 2020, pentru 21 de milioane de euro.

  • 30 de milioane de euro este actuala cotă de piață a lui Dest, potrivit publicației de specialitate Transfermarkt.

În acest sezon, Sergino Dest a jucat în 16 meciuri oficiale pentru Barcelona și a dat 3 pase decisive.

Etichete: barcelona , transfer , ajax , mino raiola , mazraoui


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

[ad_2]

Citește mai mult..