Ferran Torres a trecut deja la „treabă”! Videoclipul prin care și-a anunțat transferul la Barcelona

[ad_1]

  • Liga Națională de Baschet: Voluntari – CSU Sibiu, luni, 19:30, Digi Sport 2

  • Liga Națională de Baschet: Dinamo – U BT Cluj, luni, 17:30, Digi Sport 2

Cele două cluburi s-au înțeles deja în privința sumei de transfer (50 de milioane de euro + alte 15 sub formă de bonusuri), iar mutarea va fi oficializată săptămâna aceasta.

Ferran Torres a confirmat transferul la Barcelona printr-un videoclip pe internet

Fotbalistul a ținut să confirme și el transferul pe Camp Nou prin intermediul platformei Twitter. Spaniolul a postat un videoclip cu imagini în care se antrenează individual la o bază de antrenament din Valencia, orașul său natal. 

„Mă pregătesc de acasă… Valencia. Here we go!”, a fost descrierea folosită de Torres. 

Ultimele trei cuvinte, în traducere „Să-i dăm drumul”, fac referire la celebra replică folosită de jurnalistul Fabrizio Romano atunci când confirmă un transfer, tot pe aceeași rețea de socializare.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Ferran Torres a fost și în Barcelona pentru vizita medicală

Ferran Torres a ajuns duminică la Barcelona, unde a fost fotografiat pe aeroport. El a făcut acolo vizita medicală, înainte de a pleca spre Valencia.

Fotbalistul crescut de Valencia revine în La Liga, acolo de unde a plecat în 2020, când Manchester City a plătit în schimbul său 28 de milioane de euro.

Etichete: manchester city , barcelona , valencia , ferran torres


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

[ad_2]

Citește mai mult..