Barcelona, decimată de COVID-19! Alți doi jucători au fost depistați pozitiv

[ad_1]

  • La Liga: VillarrealLevante, luni, 20:00, Digi Sport 1

  • La Liga: CadizSevilla, luni, 22:15, Digi Sport 1

Catalanii au făcut anunțul oficial pe site-urile de socializare.

Barcelona, decimată de COVID-19! Alți doi jucători au fost depistați pozitiv

Primii care au fost testaţi pozitiv au fost Clement Lenglet, Dani Alves, Jordi Alba Alejandro Balde, Ousmane Dembele, Samuel Umtiti şi Gavi, iar, mai apoi, au urmat Sergino Dest, Philippe Coutinho și Ez Abde.

Clubul a anunțat că Pedri și Ferran Torres se simt bine și se află în izolare la domiciliu, iar autoritățile competente au fost informate cu privire la noile cazuri de COVID-19.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Antrenorul Xavi nu poate conta nici pe atacanţii Ansu Fati, Memphis Depay, Martin Braithwaite sau Sergi Roberto, toţi accidentaţi.

Barcelona a învins-o în ultima etapă pe Mallorca cu scorul de 1-0, grație golului marcat de Luuk de Jong și ocupă locul 5 în clasamentul din La Liga, cu un total de 31 de puncte.

În etapa cu numărul 20 din campionatul Spaniei, Barcelona va juca în deplasare cu Granada, iar partida va putea fi urmărită sâmbătă, de la 19:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1.

Reacția lui Xavi după ce Barcelona a învins Mallorca fără 17 jucători

Xavi nu a avut la dispoziție niciun apărător lateral și a fost obligat să trimită pe teren 4 fundaşi centrali. Araujo a fost fundaş dreapta, iar Mingueza fundaș stânga.

„Echipa a depus un efort extraordinar. Am venit fără 17 jucători şi de aceea am cerut suspendarea meciului. Sunt trei puncte de aur, vitale pentru noi. Ne duc alături de grupul din faţă, suntem la un punct de Liga Campionilor şi recuperăm puncte. Este o zi fantastică, este o victorie de care să fim foarte mândri”, a spus Xavi.

„Este o victorie incredibilă pentru noi. Am avut 17 jucători indisponibili şi înseamnă foarte mult. Aşa cum am fost, să câştigăm astfel trei puncte, este spectaculos. Plecăm fără să primim gol. Este o victorie istorică prin prisma celor 17 absenţe”, a adăugat antrenorul Barcelonei.

Etichete: barcelona , la liga , xavi , ferran torres , pedri


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

[ad_2]

Citește mai mult..