Video Exclusiv | Culisele transferului lui Marius Tomozei la Dinamo. “E adevărat că a avut un conflict”

[ad_1]

  • WTA Sydney: Emma RăducanuElena Rybakina, marți, 11:30, Digi Sport 2

  • Serie A: CagliariBologna, marți, 21:45, Digi Sport 2

Marius Tomozei, în conflict cu antrenorul de la UTA

Bogdan Apostu, impresarul lui Marius Tomozei, a oferit detalii despre acest transfer, în cadrul emisiunii Liga Digi Sport.

Marius Tomozei a avut un conflict cu antrenorul de la UTA, Laszlo Balint, fiind exclus din lot.

Tomozei a semnat un contract cu Dinamo până la finalul sezonului competițional 2022-2023.

„Tomozei a venit prin acord de transfer de la UTA. Tomozei nu s-a despărțit de UTA prin scandal, din contră, n-a cerut nicio sumă compensatorie. E adevărat că a avut un conflict cu (Laszlo) Balint, acesta este motivul pentru care a plecat de la UTA. Nu au existat considerente sportive pentru care el nu a mai continuat la Arad. Nu se pune problema că nu a continuat pentru că n-a dat randament sau n-ar fi corespuns din punct de vedere sportiv. A avut un conflict verbal cu Balint, antrenorul a considerat că nu mai face parte din lot și asta a fost.

Călătoria lui Alban Michon merită urmărită, dar nu vă sfătuim să o încercați pe propria piele: 62 de zile în ținutul arctic, azi de la 22:50, pe Digi World.

Contractul e pe un an și jumătate cu Dinamo. Au mai fost două oferte pentru Tomozei în această iarnă, dar a ales Dinamo pentru că, lăsând la o parte situația grea în care se află clubul în acest moment, este o echipă mare. E clar că, dacă va face o jumătate de sezon bună la Dinamo, cota lui va crește.

Nu vreau să vorbesc despre sume, dar ambele părți sunt mulțumite. Dinamo oferă salarii decente pentru Liga 1″, a spus Bogdan Apostu, în cadrul emisiunii Liga Digi Sport.

Marius Tomozei a jucat doar patru meciuri în acest sezon

Într-un comunicat, “roș-albii” au anunțat că Marius Tomozei se va alătura lotului pregătit de Flavius Stoican în cantonamentul de la Săftica.

Fundașul dreapta ar putea debuta miercuri în tricoul lui Dinamo, în primul meci amical al anului, cu CS Mioveni, de la ora 12:30, la Buftea.

În acest sezon, Marius Tomozei a jucat în doar patru meciuri pentru UTA, trei în Liga 1 și unul în Cupă.

Marius Tomozei are 29 de meciuri în Liga 1 și peste 100 de meciuri în Liga 2. A mai evoluat pentru FC Snagov, Râmnicu Vâlcea, Metalul Reșița, ASA Târgu Mureș, FC Costuleni, FC Caransebeș, FC Botoșani, CS Mioveni, Luceafărul Oradea, Dunărea Călărași, ACS Energeticianul, Metaloglobus și UTA.

Marius Tomozei este al doilea transfer al iernii pentru Dinamo, după fundașul Răzvan Patriche (35 de ani), fostul căpitan de la Academica Clinceni.

  • Dinamo este penultima clasată în Liga 1, cu 12 puncte în 21 de etape.
  • Liga 1 se reia pe 21 ianuarie, cu meciul FC Argeș – Dinamo, programat de la ora 20:00, în direct pe Digi Sport 1.

Etichete: liga 1 , dinamo , contract , transfer , uta , bogdan apostu , tomozei , marius tomozei


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

[ad_2]

Citește mai mult..