Baza sportivă de 5 stele din centrul Bucureștiului, lăsată în paragină: “E halucinant!”

[ad_1]

  • Campionatul European de handbal: Spania – Cehia, joi, 19:00, Digi Sport 2

  • Cupa Ligii Angliei: Liverpool – Arsenal, joi, 21:45, Digi Sport 1

Baza sportivă de 5 stele din centrul Bucureștiului, lăsată în paragină: „E halucinant!”

Galerie Foto

Fostul mare fotbalist Răzvan Raț (40 de ani) este revoltat de situația din Cotroceni. Raț spune că Arenele BNR și stadionul pe care obișnuia să joace FC Național ar trebui să se afle în circuit:

„Mi se pare ceva incredibil cum fostul stadion FC Național este pur și simplu în paragină și nu înțeleg sub nicio formă de ce nu se poate reabilita. Poate țurca se joacă acolo. Nu înțeleg logica în a construi stadioane de la zero și să nu se întâmple nimic la Arenele BNR.

Pur și simplu, BNR nu vrea să se întâmple nimic. Se acceptă această situație! Ne permitem luxul să lăsăm în paragină baza? La un moment dat nu va mai fi posibilă reabilitarea și se va demola tot. E halucinant, pur și simplu halucinant!

Stadionul din Cotroceni este foarte frumos, am apucat și eu să joc acolo. Am stat în cantonament cu echipa națională în hotelul de acolo, era o frumusețe! Dacă nu investește BNR-ul, măcar să-l paseze statului!”, a spus Raț, în cadrul emisiunii Liga Digisport.

Stadionul din Cotroceni găzduiește meciuri de oină

1995 este anul construirii arenei Progresul, din Cotroceni, primul stadion ridicat după Revoluția din 1989.

Stadionul din Cotroceni are o capacitate de 15.000 de locuri.

Mai sus de terenurile de tenis, stadionul de fotbal a ajuns acum o piesă de muzeu interzisă cetățenilor de rând. După ce Progresul a dat faliment, în 2009, fotbalul a dispărut din Cotroceni. Pe gazonul din Parcul cu Platani s-au mai disputat doar meciuri din cadrul Campionatului Național de Oină.

Etichete: razvan rat , arenele bnr , progresul , bnr , baza sportiva cotroceni , liga digisport


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

[ad_2]

Citește mai mult..