”Boloni va fi antrenorul. Succes remarcabil al lui Burleanu!”. Președintele din Liga 1 care e sigur de noul selecționer

[ad_1]

  • Liga Campionilor: BuducnostCSM București, sâmbătă, 19:00, Digi Sport 1

  • Ligue 1: PSGBrest, sâmbătă, 22:00, Digi Sport 1

În ultimele 48 de ore s-a tot vorbit că și Edi Iordănescu (43 de ani) s-ar afla în discuții cu FRF. De altfel, ex-antrenorul de la FCSB a refuzat de curând o ofertă uriașă din Arabia Saudită, 1.800.000 de euro pentru un an și jumătate.

Valeriu Iftime (60 de ani) susține însă că Boloni va fi până la urmă noul selecționer. Mai mult, președintele celor de la FC Botoșani susține că ”varianta Edi Iordănescu” nu stă în picioare.

Valeriu Iftime susține că Boloni e noul selecționer. ”Nu e așa mare forfotă. Să tratăm atent oferta”

”Nu știu dacă a semnat Boloni sau cum este. Nu cred că e favorit Edi. Părerea mea e că, dacă nu a spus încă nu Boloni, în condițiile astea, chiar dacă noi îl mai criticăm pe Burleanu, e negociere și cu Boloni se negociază mai greu.

Eu nu cred că e atât de mare forfotă acolo, e o negocire cu un antrenor, mi se pare că a avut o problemă, a fost un deces al unui fost antrenor parcă, dar Boloni e în România și eu cred că trebuie să tratăm foarte atent oferta.

Eu cred că el nu a refuzat și cred că el va fi antrenorul nostru”, a spus Iftime, la Fotbal Club.

Președintele grupării din Liga 1 mai spune că aducerea lui Boloni ar însemna un mare succes pentru echipa lui Răzvan Burleanu.

”Nu am văzut pe nimeni altcineva. Nu s-a spus că a refuzat, FRF nu face decât să aștepte un răspuns, sunt niște condiții probabil puse de Boloni, dar dacă el vine la națională, e un succes remarcabil al lui Burleanu.

Dacă nu, e un eșec catastrofal”, a mai spus Iftime, la Digi Sport.

Etichete: edi iordanescu , ladislau boloni , selectioner romania , valeriu iftime , razvan burleanu


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

[ad_2]

Citește mai mult..