Marius Croitoru crede că FCSB a dat lovitura cu Malcom Edjouma + i-a găsit deja înlocuitor

[ad_1]

  • Liga 1: MioveniVoluntari, vineri, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: Gaz Metan Mediaș – Rapid, vineri, 19:55, Digi Sport 1

Tehnicianul celor de la FC Botoșani e de părere că francezul o să facă față la FCSB și spune că trupa sa are deja un fotbalist cu care negociază pentru a-l înlocui.

Marius Croitoru, laude pentru noul jucător al FCSB-ului, Malcom Edjouma

Marius Croitoru a avut cuvinte frumoase despre fostul său jucător, Malcolm Edjouma, pe care îl consideră peste nivelul campionatului din România.

„Da, am pe cineva în locul lui Edjouma. Un mijlocaș francez. E un jucător necunoscut în România, cum de altfel au fost foarte mulți care au venit la FC Botoșani. Are 24 de ani. A jucat în Liga a 2-a din Franța și vine din Liga a 3-a din Italia. El ca să atragă privirile, normal că joacă riscant. Are stilul ăsta.

Și poziția lui e una riscantă, ca număr 6. El o dată dacă greșește, se vede imediat. Eu ca antrenor mai închid ochii când face asta. E un jucător peste media campionatului, toate datele certifică ce spun eu acum. Din punctul meu de vedere, FCSB a luat un jucător foarte bun.

E în top la recuperări, la driblinguri, la goluri marcate pentru poziția lui. Botoșani are un calcul simplu la început de an. Nu poți să cheltui mai mult decât produci. Una e să joci la Botoșani și alta e la FCSB. Eu nu am 3 Edjouma, FCSB poate avea. La echipele mari dacă-ți spune de 3 ori să nu faci ceva și tot face, te dă afară.

Eu i-am zis lui Edjouma de 1000 de ori să nu mai dribleze în fața careului. Eu îi zic în română, el îmi răspunde în engleză, franceză, și ne înțelegem…, a spus Marius Croitoru, la Fotbal Club.

”Edjouma a semnat cu FCSB!”. Francezul a fost la un pas să fie ”deturnat” în ultima clipă

Edjouma se va alătura noii echipe abia peste o săptămână, mai exact de pe 11 februarie, după ce FC Botoșani va mai fi disputat două etape din campionat. Moldovenii trag speranțe că în următoarele două etape își vor asigura locul din play-off. În plus, perioada de mercato în Liga 1 se va încheia pe data de 14 februarie.

A fost o zi agitată în birourile oficialilor roș-albaștrilor. Becali și l-a dorit foarte mult pe Malcom și s-a declarat fericit după ce s-a înțeles cu jucătorul. Se pare că Edjouma a fost la un pas să fie ”deturnat” pe ultima sută de metri, pentru că și o echipă din Polonia a insistat pentru jucător.

”Acum a semnat și jucătorul, așa că din acest moment Edjouma este fotbalistul celor de la FCSB. Mă bucur foarte tare pentru că am putut realiza acest transfer și că Malcom a rămas în campionatul nostru”, a spus Florin Vulturar, agentul fotbalistului, pentru digisport.ro.

Agentul FIFA a mai precizat că Edjouma a avut pe masă și o ofertă din campionatul Poloniei, unde au ajuns de curând și Sorescu și Racovițan, ambii la Rakow.

”Vă spun în premieră că aseară am mai primit o ofertă pentru Edjouma, de la o echipă din Polonia. Îi mulțumesc însă prietenului și partenerului meu, Mihai Joița, care m-a ajutat foarte mult ca jucătorul să ajungă la FCSB”, a mai spus Vulturar, pentru digisport.ro.

Etichete: transfer , fc botosani , marius croitoru , fcsb , malcom edjouma


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

[ad_2]

Citește mai mult..