ce au vorbit Benzema şi Mbappe după ce s-au îmbrăţişat

[ad_1]

  • UCL: Inter – Liverpool, miercuri, 22:00, Digi Sport 1

  • UCL: Salzburg-Bayern Munchen, miercuri, 22:00, Digi Sport 2

Întâlnire Karim Benzema – Kylian Mbappe la vestiare

Înainte de startul confruntării de pe Parc des Princes, Karim Benzema şi Kylian Mbappe, coechipieri la naţionala Franţei, s-au îmbrăţişat pe tunelul de la vestiare.

Jurnaliştii francezi au surprins şi dialogul scurt pe care l-au avut cei doi atacanţi. „Cum eşti? Nu eşti accidentat?” l-a întrebat Mbappe pe Benzema. „Ba da, puţin!”, a răspuns vârful Realului.

Karim Benzema, care s-a accidentat pe 23 ianuarie, în meciul cu Elche, a marcat 5 goluri de la debutul actualei ediţii din Champions League şi ocupă locul al patrulea în clasamentul all-time al golgheterilor competiţiei continentale intercluburi, cu 76 de goluri.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

VIDEO PSG – Real Madrid 1-0

Kylian Mbappe a fost de trei ori aproape de Real Madrid

Madrilenii au încercat cu disperare să-l aducă pe Mbappe în ultimii doi ani, însă starul francez a fost aproape de transfer de 3 ori.

Prima dată a fost când avea doar 14 ani, iar madrilenii au luat legătura cu tatăl fotbalistului, Wilfried, când Mbappe a fost invitat la un trial, chiar sub ochii marelui Zinedine Zidane.

A mers la un meci cu Espanyol, apoi a făcut un antrenament, iar ulterior și-a făcut o poză cu Cristiano Ronaldo. Cu toate că totul părea făcut, familia sa a ales AS Monaco.

În 2017, la 18 ani, Mbappe a devenit campion cu Monaco și a jucat finala Champions League, moment în care a atras atenția Barcelonei și a lui Liverpool.

La acea vreme, agentul care se ocupa de transferurile de la AS Monaco era Jorge Mendes, nimeni altul decât cel care îl reprezintă pe Cristiano Ronaldo. El a dorit să-l ducă pe Mbappe la Real Madrid. Însă nici această a doua încercare nu a avut sorți de izbândă, pentru că familia atacantului a refuzat.

În vara lui 2021 a fost ultima tentativă a lui Mbappe de a ajunge la Real. Atacantul a cerut să plece la formaţia de pe Bernabeu, dar şefii lui PSG s-au opus şi au refuzat o ofertă de 180 de milioane de euro din partea madrilenilor.

Etichete: real madrid , psg , karim benzema , kylian mbappe


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

[ad_2]

Citește mai mult..