,,Aş fi încântat să-l văd din nou pe teren”

[ad_1]

  • Liga 1: VoluntariSepsi, sâmbătă, 17:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: MioveniFCSB, sâmbătă, 19:55, Digi Sport 1

Danezul a semnat un contract valabil pe şase luni de zile cu Brentford, după ce nu mai jucat un meci de fotbal din vara. Acesta a suferit un atac de cord la meciul Danemarca – Finlanda, de la Campionatul European 2020.

Mikel Arteta salută revenirea în Premier League a lui Christian Eriksen

Mikel Arteta, antrenorul lui Arsenal Londra, a vorbit despre revenirea lui Eriksen în Anglia, unde a mai jucat la Tottenham. Tehnicianul spaniol spune că sunt veşti grozave legate de faptul că jucătorul nordic va putea să joace din nou fotbal. Eriksen ar putea să apară pe teren astăzi, la confruntarea dintre Arsenal şi Brentford, programată de la ora 17:00.

Ar fi incredibil (n.r. să-l văd înapoi). Îmi amintesc unde eram când s-a întâmplat asta (când Eriksen s-a prăbușit) și imediat reacția pe care o ai. A fost îngrozitor!

Este o veste grozavă, mulțumesc în primul rând medicilor și echipei medicale că i-au salvat viața, probabil, în ziua aceea și nu îmi pot imagina ce a însemnat pentru familia lui, dar sunt sigur că au fost îngrijorați. Pentru industria fotbalului cred că este o veste grozavă.

El s-a descurcat incredibil de bine în această țară, a lăsat o amprentă mare când a plecat și acum are ocazia să revină și să joace.

Evident că este ceva foarte personal, dar din partea mea acesta ar fi modul în care aș reacţiona. Voi fi atât de încântat să-l văd din nou pe un teren de fotbal”, a declarat Mikel Arteta, potrivit metro.co.uk.

Christian Eriksen a plecat de la Inter Milano după ce i-a fost interzis să mai evolueze în campionatul de fotbal italian din cauza problemelor avute. Fotbalistului i-a fost implantat un tip de stimulator cardiac, iar regulamentul l-a împiedicat să-şi continue activitatea în Italia.

Fără meciuri în picioare din vară, Christian Eriksen a ajuns să valoreze acum 15 miliane de euro.

  • 100 de milioane de euro este cea mai mare cotă atinsă de danez, potrivit Transfermarkt.

Etichete: inter , anglia , brentford , mikel arteta


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

[ad_2]

Citește mai mult..