Novak Djokovic dă cărțile pe față, la aproape o lună după finala Australian Open

[ad_1]

  • UCL: Villareal – Juventus, marți, 22:00, Digi Sport 1

  • UCL: Chelsea – Lille, marți, 22:00, Digi Sport 2

Novak Djokovic dă cărțile pe față: nu a vrut să se uite la finala Australian Open

„Finala Openului Australiei, am încercat să nu o văd, dar familia mea o urmărea, toată lumea, soţia, copiii, deci a trebuit până la urmă să o văd”, a declarat campionul sârb în conferinţa de presă de după victoria cu Musetti.

„Îl felicit pe Rafa. Este o performanţă incredibilă. Este un combatant incredibil. Nu pot să nu laud victoria lui, chiar dacă eu nu am participat. Desigur, nu a fost agreabil deloc pentru mine să părăsesc ţara în modul acela şi să văd turneul de la distanţă”, a spus liderul mondial al tenisului masculin.

Novak Djokovic, încurajat de fanii de la Dubai

Novak Djokovic s-a impus în runda inaugurală a turneului ATP de la Dubai în fața italianului Lorenzo Musetti (58 ATP), scor 6-3, 6-3. A fost primul meci al sârbului în 2022.

Pe centralul de la Dubai Duty Free Stadium, luni, campionul sârb a primit numeroase încurajări din partea publicului.

Jucătorul sârb, care a cucerit de cinci ori trofeul la Dubai, nu a mai participat la nicio competiţie oficială din luna decembrie, când a evoluat la turneul final al Cupei Davis de la Madrid.

Sârbul intenţiona să-şi apere titlul la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, desfăşurat în luna ianuarie şi câştigat de spaniolul Rafael Nadal, însă a fost expulzat din „Ţara Cangurilor” pentru faptul că nu era vaccinat împotriva Covid-19.

Etichete: novak djokovic , rafael nadal , australian open 2022


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

[ad_2]

Citește mai mult..