Christian Eriksen, aplaudat în picioare la revenirea pe terenul de fotbal! Care a fost reacția sa

[ad_1]

  • Cupa Ligii Angliei: ChelseaLiverpool, duminică, 18:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: FCSBFarul, duminică, 21:00, Digi Sport 1

Mijlocașul danez a fost introdus în minutul 52 al partidei dintre Brentford și Newcastle, încheiată cu victoria oaspeților, scor 0-2, în etapa cu numărul 27 din Premier League.

Momentul a fost unul emoționant, astfel că suporterii s-au ridicat în picioare și au aplaudat intrarea fotbalistului pe gazon.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Christian Eriksen, prima reacție după revenirea pe terenul de fotbal

La finalul partidei cu Newcastle, Eriksen a oferit primele sale declarații. Danezul a ținut să le mulțumească celor care au fost alături de el în momentele grele, dar și celor de la Brentford, care i-au oferit șansa de a se întoarce pe gazon.

„În afara rezultatului de astăzi, sunt un om fericit. Este un sentiment minunat să revin, ținând cont că am trecut prin ceea ce am trecut. Brentford a avut grijă de mine. Toată lumea a fost foarte fericită pentru momentul de astăzi și toți au fost de mare ajutor.

Toată lumea este aici. Familia mea, părinții mei, copiii mei, soacra mea și câțiva medici care m-au ajutat înainte și înapoi. Prin ceea ce au trecut ei este chiar mai greu decât prin ceea ce am trecut eu.

(n.r. ce își dorește pentru acest sezon) În primul rând să simt din nou că joc fotbal și să ajut Brentford să rămână în Premier League”, a spus Eriksen, potrivit Mirror.

Christian Eriksen a povestit momentele grele prin care a trecut

Fostul jucător al celor de la Inter Milano s-a prăbuşit pe gazon în timpul meciului Danemarca – Finlanda, disputat pe 12 iunie. Eriksen a fost resuscitat pe teren, înainte de a fi transportat la spital.

Ulterior, fotbalistului i s-a montat un defibrilator cardiac, care are rolul de a monitoriza mișcările inimii.

În primele luni, nu puteam să fac aproape nimic. Trebuie să te vindeci şi să aştepţi ca totul să revină la normal. (…) Doar în ultimele patru luni programul de recuperare a început cu adevărat.

Am atins din nou mingea, m-am întors pe un teren de fotbal, să simt mirosul ierbii, să pun din nou ghetele de fotbal şi totul revine treptat, entuziasmul la ideea de a juca meciuri, de a fi pe stadion, de a face parte dintr-o echipă.

Stau foarte bine în ce priveşte condiţia fizică şi forţa. Trebuie doar să regăsesc atingerea mingii specifică fotbalului. (…) Mă simt foarte bine şi vom vedea cum suport antrenamentul şi cum reacţionează corpul„, spunea Eriksen, în momentul în care a semnat cu Brentford.

GALERIE FOTO Danemarca – Finlanda 0-1 | Debut victorios pentru Finlanda la Euro! Gazdele au acuzat episodul dramatic al lui Eriksen

EURO 2020 | Meciul Danemarca – Finlanda a avut o istorie aparte – partida fusese suspendată pe motive medicale la scorul de 0-0 după ce Christian Eriksen s-a prăbușit pe teren în minutul 43, fiind resuscitat timp de 18 minute înainte de a fi transportat la spital.

Meciul s-a reluat la cererea jucătorilor,într-o atmosferă emoționantă în care fanii ambelor echipe au scandat numele mijlocașului danez. 

Debutanta Finlanda a deschis scorul la lovitura de cap a lui Pohjanpalo dinminutul 60, la care portarul Kasper Schmeichel poartă o parte din vină.

Gazdele puteau egala cu un sfert de oră înainte de final după lovitura de la 11 metri obținută de Poulsen, dar portarul Hradecky a parat execuția neinspirată a lui Hojberg. S-a încheiat 1-0 pentru Finlanda, care a debutat cu victorie la turneul final al Campionatului European.

Galerie Foto

Etichete: brentford , christian eriksen , eriksen aplaudat


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

[ad_2]

Citește mai mult..