‘U’ Cluj, calificată matematic în play-off-ul Ligii 2. Reacția lui Erik Lincar

[ad_1]

  • Liga 1: U Craiova 1948 – Rapid, marți, 20:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: Dinamo – Sepsi Sfântu Gheorghe, marți, 17:30, Digi Sport 1

 

Dragoș Tescan (9′), Ely Fernandes (12′), Romario Pires (57′) și Florian Haită (69′ – penalty) au înscris pentru ‘șepcile roșii’.

Antrenorul echipei clujene, Erik Lincar (43 de ani), s-a declarat încrezător în privința șanselor în play-off, după ce au fost aduși jucători care au evoluat în Liga 1.

Petrolul, FC Hermannstadt și ‘U’ Cluj sunt sigure de prezența în play-off, cu două etape înainte de finalul sezonului regulat.

„Mă așteptam să câștigăm. Am adus câțiva jucători de Liga 1, cred că acum calitatea echipei e mult mai bună, s-a văzut asta pe teren, prin ocaziile pe care le-am avut. Sunt mulțumit că ne-am îndeplinit primul obiectiv, să ne calificăm matematic în play-off. Acum vrem să mai adunăm puncte pentru a merge în play-off de pe o poziție cât mai bună.

Devii omogen prin calitate, iar jucătorii care au venit au calitate. Sper să-i integrăm în echipă și să obținem rezultate bune.

Urmează meciul cu Hermannstadt, au două puncte în fața noastră, sunt o echipă solidă. Au luat jucători buni de Liga 1, precum Hora. Va fi un meci echilibrat, iar echipa care va face mai puține greșeli va câștiga”, a spus Erik Lincar.

VIDEO Rezumatul meciului ‘U’ Cluj – Concordia Chiajna 4-0

Clasamentul Ligii 2

 

Etichete: u cluj , liga 2 , concordia chiajna , erik lincar


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

[ad_2]

Citește mai mult..