Echipă de cinci stele pentru Xavi. Cum ar putea arăta Barcelona din sezonul viitor cu cinci nume noi în lot

[ad_1]

  • Liga 1: Rapid – Academica Clinceni, sâmbătă, 20:30, Digi Sport 1

  • La Liga: Real Madrid – Real Sociedad, sâmbătă, 22:00, Digi Sport 2

O echipă de cinci stele”, anunță spaniolii că va crea Xavi Hernandez (42 de ani), antrenorul echipei blaugrana, în perioada ce urmează.

Cinci nume n0i de la vară pentru Xavi la Barcelona

Pentru o echipă de cinci stele, Barcelona are nevoie de jucători de top pentru a reveni în elita fotbalului mondial. Nu mai puțin de cinci jucători de clasă sunt așteptați de Xavi la vară, la Barcelona.

Erling Haaland, Franck Kessie, Andreas Khristensen, Cezar Azpilicueta și Noussair Mazraoui sunt numele care ar pueta face din Barcelona o echipă stelară, în vară, notează Barca Universal.

După ce a apărut informația că Xavi a călătorit în Germania pentru a discuta un transfer al lui Haaland în Catalunia, trupa blaugrana i-ar pregăti acum norvegianului un contract de nerefuzat.

Dacă pentru Haaland, Barcelona ar trebui să bage mâna adânc în buzunar, pentru Franck Kessie, în prezent la AC Milan, spaniolii nu trebuie să achite nicio sumă de transfer. Ivorianul va rămâne liber de contract la finalul sezonului.

Liberi de contract ar urma să ajungă din vară la Barcelona și Andreas Christensen, dar și Cesar Azpilicueta, cărora le expiră înțelegerea cu Chelsea la finalul sezonului în curs.

De asemenea, surpriza lui Xavi pentru sezonul următor la FC Barcelona ar urma să fie Noussair Mazraoui, fundașul dreapta al celor de la Ajax, care este așteptat pe Camp Nou tot liber de contract.

Cum ar putea Barcelona din sezonul următor

Deși Xavi e gata să revoluționeze lotul Barcelonei prin transferurl a cinci fotbalişti noi, asta nu însemnă că toţi ar avea asigurat locul de titular.

Cum ar putea alinia primul 11 Xavi în sezonul 2022-2023: Ter Stegen – Azpilicueta, Pique, Christensen, Jordi Alba – Pedri, Busquets, Kessie – Ferran Torres, Haaland, Aubameyang. 

Etichete: barcelona , azpilicueta , transferuri barcelona , xavi hernandez , christensen , kessie , mazraoui


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

[ad_2]

Citește mai mult..