Ștefan Radu, gata să semneze un nou contract cu Lazio! Anunțul italienilor

[ad_1]

  • Liga 2: HermannstadtChiajna, joi, 19:30, Digi Sport 1

  • Media: Digi Sport Special, joi, 21:30, Digi Sport 1

Ștefan Radu, gata să semneze un nou contract cu Lazio! Anunțul italienilor

Italienii de la Corriere dello Sport au anunțat că fotbalistul român este aproape să semneze prelungirea contractului cu formația din Serie A.

În vara anului trecut, Radu a semnat un nou contract cu biancocelestii în vara anului trecut, însă italienii i-au promis că în 2022 va semna din nou pe 12 luni pentru a avea posibilitatea de a-și încheia cariera de fotbalist la formația italiană.

Sub conducerea lui Maurizio Sarri, Ștefan Radu a fost lăsat mai mult pe banca de rezerve, însă tehnicianul i-a dat o șansă fundașului român care i-a dovedit că merită să fie în primul unsprezece.

În acest sezon, Ștefan Radu a bifat opt apariții în Serie A și două meciuri în Europa League.

În total, pentru Lazio, fundașul român a luat parte la 422 de meciuri, a marcat zece goluri și a contribuit decisiv de 21 de ori.

Ștefan Radu a fost dorit la Inter

Matteo Materrazi, impresarul fotbalistului român, a anunţat că Ştefan Radu a ales să rămână la Lazio, deşi a avut oportunitatea de a semna cu Inter, unde era dorit de antrenorul Simone Inzaghi.

,,Ștefan a avut mai multe oferte pe masă, având în vedere că îi expira contractul cu Lazio, inclusiv una de la Inter. Radu a ales cu inima și a rămas la Lazio.

În calitate de fan al echipei, îmi pare rău că nu-l văd pe teren, dar în fotbal totul se poate schimba într-o clipă’‘, a declarat Mateo Materazzi, potrivit sursei citate.

Etichete: contract , lazio , stefan radu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

[ad_2]

Citește mai mult..