Suma oferită de Santi Mina unei femei pentru a scăpa de acuzațiile de viol. Cum se apără avocații fotbalistului

[ad_1]

  • Liga 1: U Craiova 1948CS Mioveni, vineri, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: ChindiaDinamo, vineri, 20:30, Digi Sport 1

Ibericul este învinovățit că ar fi agresat sexual o tânără domnișoară alături de fotbalistul David Goldar, legitimat în prezent la UD Ibiza, în La Liga 2.

Santi Mina a oferit suma de 400 de mii de euro pentru a scăpa de acuzațiile de viol

Santi Mina a fost audiat deja în acest proces în care este inculpat în datele de 28, 29 și 31 martie, în Almeria, unde s-ar fi produs incidentul.

Noi detalii au ieșit la iveală la audieri. Avocatul femeii a susținut în fața judecătorilor că Santi Mina i-a oferit victimei suma de 400 de mii de euro pentru a-și retrage plângerea de viol.

În apărare, avocații lui Santi Mina au susținut că, de fapt, victima l-ar fi contactat pe fotbalistul lui Celta Vigo pentru a-i cere o sumă de bani, însă cu un zero în plus, adică 4 milioane de euro, potrivit AS.com.

După ce au avut loc trei runde de audieri, rămâne de văzut decizia pe care o vor lua judecătorii în cazul lui Santi Mina, dar și a lui David Goldar.

Santi Mina, acuzat că a violat o femeie în 2017

Incidentul despre care Santi Mina a primit acuzații s-a fi petrecut pe data 16 iunie 2017, la ora 04:30. în Spania, în momentul în care era legitimat la echipa Valencia.

Acesta ar fi violat-o pe o tânără domnișoară în duba lui David Goldar, care era parcată lângă clubul Mojacar din orașul Almeria. 

Cei care se ocupă de cazul lui Santi Mina cer o pedeapsă de opt ani de închisoare pentru fotbalist, dar și o restricție de 500 de metri față de femeia agresată, timp de 10 ani, potrivit football-espana.net.

Victima violului suferă în prezent de anxietate, depresie și stres post-traumatic, ceea ce i-a afectat și viața de zi cu zi, mai notează sursa citată.

  • Santi Mina a evoluat la Valencia în perioada 2015-2019
  • 15 milioane de euro este în prezent cota de piață a lui Santi Mina, potrivit Transfermarkt
  • 9 goluri și cinci pase decisive a reușit Santi Mina în 31 de partide pentru Celta Vigo în acest sezon

Etichete: celta vigo , santi mina , acuzatii de viol , david goldar


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

[ad_2]

Citește mai mult..