Profesor de educație fizică, acuzat de coruperea sexuală a două eleve

[ad_1]

Un tânăr consilier din Turbulea, care este și profesor de sport la Liceul Tehnologic din aceeași localitate, dar și cetățean de onoare, este cercetat penal de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg-Cărbunești.


In articol:


Un profesor de educație fizică, care este și consilier în localitatea gorjeană Turbulea, este cercetat penal de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg-Cărbunești pentru coruperea sexuală de minori.

Citeste si: Un profesor va fi judecat pentru agresiune sexuală față de o elevă de 14 ani

Potrivit declarațiilor celor două eleve, profesorul s-ar fi aflat sub influența băuturilor alcoolice și le-a agresat cu scopul de a întreține relații sexuale cu ele.

Citeste si: Profesor de sport, condamnat la șapte ani de închisoare pentru viol

Profesorul s-ar fi aflat sub influența băuturilor alcoolice

„În cauză se efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de corupere sexuală a minorilor, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Cărbuneşti”, au
informat reprezentanţii IPJ Gorj.

Citeste si: VIDEO- Profesor cercetat penal pentru hărţuire, după ce a trimis unei eleve mai multe mesaje cu tentă sexuală

De asemenea, edilul din Turburea spune că sportivul din Turburea a fost campion naţional şi vicecampion balcanic la maraton, iar acum antrenează o echipă de fotbal din localitatea, care a avut rezultate foarte bune: „Este vicecampion la maraton.
A fost un sportiv de nota 10. Îl cunosc ca un copil extraordinar de bun. Am propus să fie declarat «Cetăţean de Onoare» ca urmare a medaliile obţinute. Acum antrenează o echipă de fotbal. Când a fost «Cupa Satelor», unde s-au înscris 986 de echipe, formaţia noastră a obţinut locul 5 pe ţară“
.

Profesorul spune că a fost denigrat, iar fetele și-au cerut scuze.

Un profesor de matematică ar fi agresat două eleve

Un profesor de matematică din Galați va fi judecat pentru agresiune sexuală față de un minor. Acesta ar fi luat în brațe o fată cu acordul ei. 

Citeste si: Un elev de nota 10 din Galați a fost agresat de trei colegi de clasă, la un colegiu de prestigiu din municipiu. Băiatul este orfan de mamă Turbulea 

Profesorul de matematică nu mai predă într-o instituție de învățământ și își câștigă existența numai din meditații, unde obișnuia să meargă la  domiciliul elevilor, iar primul incident anchetat s-a întâmplat în noiembrie 2019.



[ad_2]

Citește mai mult..