Academica Clinceni – Chindia Târgoviște, Live Video, 17:30, Digi Sport 1. Elevii lui Emil Săndoi nu concep un pas greșit

[ad_1]

  • Liga 1: Dinamo – U Craiova 1948, vineri, 20:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: Academica Clinceni – Chindia Târgoviște, vineri, 17:30, Digi Sport 1

  • Meciul Academica Clinceni – Chindia Târgoviște se joacă de la ora 17:30 și va putea fi urmărit în format LIVE VIDEO pe Digi Sport 1, dar și pe siteul digisport.ro sau în aplicația Digi Sport, de către abonații RCS & RDS. 

Academica Clinceni – Chindia Târgoviște, Live Video, 17:30, Digi Sport 1. Trupa lui Emi Săndoi nu are ca obiectiv decât victoria

Chindia Târgoviște pleacă din postura de favorită certă înaintea acestui joc, având în vedere problemele de la Academica Clinceni și ultimele rezultate înregistrate de micuța echipă din Ilfov.

O singură victorie a înregistrat Clinceni în ultimele 13 jocuri disputate, iar succesul a fost obținut într-o dispută cu Gaz Metan Mediaș, ultima clasată din Liga 1.

Chindia vine și ea după trei rezultate nefavorabile în campionat, dar meciul cu Academica Clinceni poate da tonul revenirii trupei lui Emil Săndoi. De când cele două formații se află în Liga 1, Chindia a obținut un singur succes pe terenul ilfovenilor, în returul sezonului regulat, scor 1-0.

Înaintea meciului direct, Academica Clinceni ocupă locul 9 în play-out, cu 3 puncte, în timp ce Chindia Târgoviște se află pe poziția a 7-a, cu 19 puncte.

Emil Săndoi, despre meciul cu Academica Clinceni

”E greu să spună cineva în momentul de față, pot fi și rezultate surpriză. Nici jocurile cu Clinceni și Mediaș nu sunt câștigate dinainte. Totul se joacă”, a declarat Emuil Săndoi, după înfrângerea de etapa trecută cu Dinamo, scor 0-2.

John Ene, antrenorul celor de la Academica Clinceni, înaintea meciului cu Chindia Târgoviște

”Noi am făcut meciuri bune la Clinceni. Să vedem și care este starea gazonului. Sperăm să facem un sezon bun. Ne-a rămas doar speranța. Se pare că nici banii nu au fost o motivație bună, dar nu avem ce să facem.

Pentru noi și pentru cei de la Mediaș este foarte frustrant. Nu știm ce se întâmplă, nu știm cu cine jucăm mai departe. Nici nu mai știm de când am dat un gol sau o bară măcar”, a declarat John Ene.

Etichete: emil sandoi , play-out , john ene , etapa 4 play out , video academica clinceni-chindia targoviste


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

[ad_2]

Citește mai mult..