Cine moștenește averea lui Petrică Mâțu Stoian. Avocatul familiei face noi dezvăluiri

[ad_1]

Procedurile legale pentru cercetarea și pedepsirea celor care se fac vinovați de moartea lui Petrică Mâțu Stoin sunt încă în desfășurare, dar avocata familiei a reușit deja să rezolve problema moștenirii lăsate de regretatul artist. Reprezentatntul legal al familiei a dezvăluit cine o să primească averea lui.


In articol:


Carmen Obârșanu, avocata familiei lui Petrică Mâțu Stoian, a făcut noi dezvăluiri despre cazul regretatului artist la Antena Stars.

Cine va moșteni averea lui Petrică Mâțu Stoian

La cinci  luni de la moartea artistului, avocata a dezvăluit că a obținut certificatul de moștenitor pentru familia sa, ceea ce o va ajuta să poată cere să se facă dreptate în mod legal în acest caz.

Citeste si: Florin Salam a fost victima unui nou scandal cu baionete și cuțite. Cum a scăpat manelistul din mijlocul interlopilor

„Eu pot să spun că am certificatul de moștenitor. Cu certificatul acesta pentru familia lui pot acum să reprezint interesele familiei pentru aflarea adevărului”, a declarat avocat familiei lui Petrică Mâțu Stoian, Carmen Obârșanu.

Succesiunea a fost deja stabilită

Avocata a declarat că familia cântărețului este cea care va intra în posesia bunurilor materiale și a banilor. Mai exact, surorile și nepoții artistului sunt moștenitori, succesiunea fiind deja stabilită.

Citeste si: VIDEO| Trupul neînsuflețit al Mihaelei, o tânără care era studentă la Medicină, a fost deshumat la cererea familiei, care acuză doctorii că au îngropat-o cu zile

Familia (nr. va lua moștenirea). Surorile și nepoții de la fratele predecedat. S-a dezbătut succesiunea. Acum să vedem dacă el avea conturi pe la drepturile de autor ”, a dezvăluit avocata.

[ad_2]

Citește mai mult..