Caz comico-tragic în Franţa: Un câine antrenat pentru depistarea de droguri a mâncat o parte din marfa găsităUn câine antrenat pentru depistarea de droguri nu a reușit să își ducă misiunea la bun sfârșit, deoarece marfa părea bună la gust, așa că jumătate din ea a ajuns direct în burtica animalului.


In articol:


După ce a descoperit 25 de kilograme de răşină de canabis în data de 17 martie, la Toulouse, un câine antrenat pentru depistarea de droguri a mâncat o parte din marfă. 

Citeste si: VIDEO |De la 1 iunie începe acordarea voucherelor sociale. Aproape 3 milioane de români vor beneficia de tichetele de 250 de lei

Din acest motiv, norocul a fost de partea suspectului, deoarece astfelî în cazul legat de drogurile respective, recidivist, a părăsit tribunalul un om liber, procedura fiind anulată, potrivit Ouest France.

Suspectul, în libertate

Reţinut la 28 martie, la Toulouse, suspectul a fost judecat în 3 mai. El a ieşit însă liber din tribunal, avocatul obţinând anularea procedurii pentru că acel câine a mâncat o parte din probe.

Citeste si: Tânărul care și-a ucis vecinul și i-a violat fiica a fost condamnat la închisoare pe viață

Bărbatul de 29 de ani va face obiectul unei noi proceduri, procurorii anunţând că au făcut apel.

Citeste si: Un tânăr de 15 ani a fost ucis în bombardamentele de lângă Harkov. Acesta ajuta la evacuarea animalelor dintr-o grădină zoologică

Autorităţile nu au precizat care este starea câinelui care a mâncat din droguri.Citește mai mult..