Stadionul Rapid, gata pentru o nouă fiestă! Sărbătoare în Giulești dacă echipa de handbal feminin va deveni campioană


  • Baraj Liga 1: Chindia Târgoviște – Concordia Chiajna, duminică, 18:15, Digi Sport 1

  • Baraj Liga 1: Dinamo – Universitatea Cluj, duminică, 21:00, Digi Sport 1

Stadionul Rapid, gata pentru o nouă fiestă! Sărbătoare în Giulești dacă echipa de handbal feminin va deveni campioană

Giuleștencele au un punct avans față de CSM București, dar o deplasare dificilă în fieful celor de la CSM Rm. Vâlcea. De partea cealaltă, Cristina Neagu și colegele ei vor juca azi, pe teren propriu, cu Minaur Baia Mare, meci care se va disputa în Sala Rapid. Ambele partide vor începe la 15:30.

Înaintea ultimei etape, Rapid este lider în Liga Națională, cu 66 de puncte, în timp ce CSM București este pe locul 2, cu 65 de puncte. Podiumul este completat de SCM Râmnicu Vâlcea, cu 55 de puncte.

  1. CSM București a câștigat Cupa României în fața rivalei SCM Râmnicu Vâlcea

Fotbaliștii de la Rapid, alături de handbaliste. Mesajul lui Cristian Săpunaru

În cazul în care Rapid va câștiga cel de-al 6-lea titlu din istorie, handbalistele vor sărbători diseară, la revenirea în București, alături de fani, pe Stadionul Rapid-Giulești, toate detaliile fiind deja puse la punct.

Petrecerea va continua și luni când va avea loc banchetul.

Alături de handbaliste sunt și colegii de la fotbal, care au ținut să le transmită un mesaj de susținere înaintea acestui meci capital.

”Hai Rapidu București, adu titlul în Giulești! Baftă multă, fetelor. Toată suflarea rapidistă este alături de voi. Forza Rapid”, este mesajul pe care l-a transmis Cristian Săpunaru, căpitanul echipei de fotbal colegelor de la handbal, înaintea ultimei runde din Liga Florilor.

Joi, în penultima etapă de campionat, Rapid, pe teren propriu, a trecut fără drept de apel de SCM Craiova, scor 36-26, în timp ce CSM București a tremurat serios, în deplasare, pe terenul celor de la HC Zalău.

”Tigroaicele” au fost conduse cu trei goluri la pauză, iar în minutul 57 scorul era egal, 24-24. A fost nevoie de Cristina Neagu pentru a marca două goluri consecutive și a consemna victoria, scor final 26-24.

  • 11 goluri din 14 aruncări a reușit Cristina Neagu contra formație din Zalău.

Etichete: csm bucuresti , minaur baia mare , rapid handbal , handbal rapid , csm rm valcea – rapid , csm bucuresti minaur baia mara


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată dinCitește mai mult..