Real Madrid nu se oprește! „Galacticii” vor să dea 90 de milioane de euro pentru următorul transfer

[ad_1]

  • Tenis: Sorana CîrsteaAleksandra Krunic, miercuri, 13:00, Digi Sport 2

  • Tenis: Simona HalepHarriet Dart, miercuri, 17:00, Digi Sport 2

Conducătorii grupării iberice a pus ochii pe unul dintre cei mai buni tineri jucători din lume.

Jude Bellingham, dorit de Real Madrid

Ultima stagiune a fost una de succes pentru Real Madrid, după ce trupa de pe Santiago Bernabeu a reușit să triumfe atât în La Liga, cât și în Champions League.

Ibericii au însă planuri mari pentru viitor și caută să-și întărească lotul cu fotbaliști tineri. Primul exemplu de acest fel a fost Aurelien Tchouameni, luat de spanili de la AS Monaco, pentru 80 de milioane de euro, la care se mai pot adăuga alte 20 de milioane de euro în funcție de performanțele jucătorului.

Acum, Real Madrid vrea să dea o altă lovitură pe piața transferurilor, anunță presa iberică. Jude Bellingham, mijlocașul care la 16 ani juca în liga a doua din Anglia, este ultimul nume apărut pe lista lui Florentino Perez.

Casa are nevoie de aer proaspăt? Nu trebuie să spargi vreo bancă. Urmărește Buget pentru renovare pe Digi Life și Digi Online, azi de la ora 22:00!

Se pare că „galacticii” ar fi dispuși să achite în această vară 90 de milioane de euro pentru fotbalistul celor de la Borussia Dortmund. Nemții l-au luat de la Birmingham, în 2020, pentru 25 de milioane de euro, după o luptă câștigată cu Manchester United și Chelsea.

Jude Belligham s-ar alătura totuși lotului lui Real Madrid în vara anului 2023, pentru că momentan nu există locuri pentru extracomunitari, iar în iarnă Vinicius Junior va primi pașaport spaniol și astfel se va elibera o poziție.

Vinicius Junior, aproape de a-și prelungi contractul cu Real Madrid

Vinicius mai are contract cu Real Madrid până în vara anului 2024, dar conducerea clubului vrea să se asigure că atacantul nu poate fi tentat cu o ofertă de transfer exorbitantă.

Potrivit Marca, Real Madrid îi propune lui Vinicius Jr un contract până în vara anului 2027. Salariul brazilianului ar crește de la 4 milioane de euro la 10 milioane de euro pe an.

Clauza de reziliere a contractului va fi cu adevărat “galactică”: un miliard de euro. În prezent, Vinicius Junior poate fi transferat de către un club care achită 350 de milioane de euro.

În sezonul 2021-2022, Vinicius Junior a reușit 22 de goluri și 20 de pase decisive în 52 de meciuri pentru Real Madrid, în LaLiga, Champions League, Cupa Spaniei și Supercupa Spaniei.

Vinicius Jr a fost al doilea cel mai bun marcator din echipă (după Karim Benzema) și cel mai bun pasator decisiv.

  • 100 de milioane de euro este cota de piață a lui Vinicius Junior, potrivit Transfermarkt.
  • Brazilianul a ajuns la Real Madrid în 2018, de la Flamengo, pentru 45 de milioane de euro.

Etichete: real madrid , transfer , borussia dortmund , jude bellingham


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din



[ad_2]

Citește mai mult..