Arădenii reclamă implicarea politică în blocarea noului proiect de la UTA: ”A trimis un mesaj că întâlnirea nu mai are loc”

[ad_1]

  • Handbal, Final Four Liga Campionilor: Kiel – Barcelona, sâmbătă, 18:45, Digi Sport 1

  • Handbal M.: VeszpremKielce, sâmbătă, 16:00, Digi Sport 1

Reprezentatul suporterilor nu înțelege cum poate Alexandru Meszar să afirme că are nevoie de finanțatori serioși la echipă, să-i țină la negocieri luni de zile, să ducă procesul până aproape de finalizare, apoi să-l anuleze fără prea multe explicații.

Dan Proca: ”Meszar afirmă că are nevoie de investitori, apoi refuză să semneze”

Alexandru Meszar a declarat public faptul că nu are vină pentru cele întâmplate. În schimb, directiva ar fi pornit de la fostul primar al Aradului, Gheorghe Falcă, cel care nu și-ar fi dorit că echipa să intre pe mâna celor patru oameni de afaceri.

Suporterii celor de la UTA Arad sunt extrem de furioși pe cele întâmplate, însă trag speranțe că vor fi reluate discuțiile, iar grupul de afaceriști va prelua clubului.

Domnul Meszar a anunțat că proiectul a căzut, în timp ce noi eram în club cu investitorii și trebuia să semnăm actele. Era setată o întâlnire de domnul Meszar, care este și el membru în acest ONG. (Este adevărat că un baron local a înfrânat acest proiect?) Da, este vorba de fostul primar. După afirmațiile domnului Meszar, fostul primar, domnul Falcă, i-ar fi transmis să nu semneze cu acești investitori. Probabil ați văzut și mesajele domnului Meszar. Au existat și întâlniri, solicitate de domnul Falcă, la care noi ne-am prezentat, inclusiv și posibilii finanțatori, știind că politicul este important. Să spunem atât.

Noi am prezentat public, astăzi, toate informațiile pe care la avem. Acești oameni de afaceri sunt, în primul rând, UT-iști. Ținem foarte mult la aspectul acesta. UTA reprezintă un lucru foarte important pentru această comunitate. Acești oameni au venit foarte sinceri, au respectat condițiile impuse de domnul Meszar legate de confidențialitate în negocieri până nu se vor finaliza, pentru a nu destabiliza clubul. Au respectat aceste detalii și acum să ne trezim, în ziua când vor trebui semnate actele, la ora 12:oo, a trimis un mesaj că întâlnirea nu mai are loc. Ei voiau să vină ca membri cotizanți, cu bani, pe care nu mai doreau să-i recupereze. Nu părea niciun moment senzația că tranzacția va cădea. U”, a declarat Dan Proca, la Digi Sport Special.

UTA Arad, buget de 9 milioane de euro în al doilea sezon!

UTA Arad ar fi urmat să se transforme serios, în următorii ani, cu oamenii de afaceri Simion Apreutese, Cătălin Juncan, Marius Grada și Rudi Vizental în echipă.

Buget ar fi cunoscut o creștere semnificativă de la an la an, care ar fi dus-o pe UTA Arad la un alt nivel. Poate chiar la statutul de contracandiată la titlul din Liga 1.

”E un procedeu juridic. UTA urma să devină o societate pe acțiuni. Se întâmplă lucruri bune, încet, încet, în fotbalul românesc, cu oameni de afaceri serioși implicați. Acest lucru îl doream și noi și încă ni-l dorim, dar sunt numite lucruri politice care au influență în fotbalul românesc, dar și la Arad, dar lucrurile astea trebuie să se termine în anul 2022.

În anul 1, era propus un buget de 6,5 milioane de euro, dar cu datoriile apărute între timp, era de 8, dar pe care oamenii aceștia și le-au sumat. În anul doi, 9 milioane de euro. Așteptăm să revină la masa discuțiilor. Am văzut ce a declarat domnul Falcă, dar asta înseamnă că domnul Meszar vorbește fără acoperire.

Până acum câteva săptămâni aveam o părere foarte bună despre domnul Meszar. Clubul adună datorii, domnul Meszar afirmă că are nevoie de investitori care să vină să achite aceste datorii, dar în ultima zi nu semnează.

(De ce are domnul Meszar așa mare influență în club?) Pentru că sunt patru membri în această asociație, iar trei dintre ei sunt controlați de domnul Meszar. Dânsul a spus mereu că atunci când vor veni oameni , a spus că se dă la o parte, că vrea binele echipei. Cu toate acestea, acum se comportă precum un patron, care nu mai vrea să plece de la borcan”, a completat Dan Proca.

VIDEO: Dan Proca, la Digi Sport Special!

Etichete: alexandru meszar , dan proca


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

[ad_2]

Citește mai mult..