Un elev de 14 ani a murit după ce i s-a făcut rău pe ringul de dans, la banchetul de clasa a VIII-aUn elev de clasa a VIII-a din Suceava a murit la câteva ore după banchetul de absolvire. Adolescentului i s-a făcut rău în timp ce se se afla pe ringul de dans. A căzut, pur și simplu, din picioare, chiar sub privirile tatălui, care este profesor în școală.

Medicii chemați în ajutor au reușit să îl resusciteze și l-au transportat la spital. În această dimineață, însă, băiatul a murit.

Medicul Adrian Săraru, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean Suceava, a declarat într-o intervenție telefonică, la Digi24, că băiatul avea probleme de sănătate cunoscute, o formă de epilepsie, însă nu mai urma niciun tratament.  

Personalul de la Serviciul de Ambulanță Suceava care a ajuns la fața locului a constatat că băiatul se afla în stop cardio-respirator. A fost resuscitat și transportat la spital. Pe parcursul nopții, elevul de 14 ani a trecut prin mai multe episoade de fibrilație ventriculară și a decedat dimineață, în jurul orei 4.30.

Poliția a deschis un dosar penal de moarte suspectă și a dispus efectuarea necropsiei, pentru stabilirea cauzei decesului.

Editor : A.A.Citește mai mult..