Marius Croitoru i-a dat replica lui Valeriu Iftime  • F1: Calificări MP al Marii Britanii, sâmbătă, 17:00, Digi Sport 1

  • Media: Digi Sport Special, sâmbătă, 21:30, Digi Sport 1

La câteva săptămâni de la oficializarea despărțirii, Valeriu Iftime a avut un discurs surprinzător, în care a transmis că Marius Croitoru ”nu e șlefuitor de talente și nu a ținut fotbalul din Moldova în spate”, iar actualul antrenor de la U Craiova 1948 a răspuns.

Marius Croitoru i-a dat replica lui Valeriu Iftime

Marius Croitoru a transmis că Valeriu Iftime spunea alte lucruri când cei doi încă lucrau împreună la FC Botoșani și că munca pe care a făcut-o la echipa din Moldova, pe care a dus-o de două ori în play-off și la care a adus jucători gratis vânduți ulterior pe sume importante, ar trebui respectată.

Normal că nu țin eu fotbalul din Moldova în spinare. Acum câteva luni eram cel mai bun, acum nu țin fotbalul în spinare. Ar trebui să fie mai ferm în ce declară. O dată sunt bun, apoi nu mai sunt bun? O dată aduc jucători buni, altă dată nu mai aduc jucători buni?

O dată spune așa, o dată spune așa, să se hotărască. Eu îi știu că jucătorii pe care eu i-am adus și i-am antrenat. Nu spun eu că sunt șlefuitor de talente, dar am contribuit la ascensiunea multor jucători. E treaba dumnealui ce declară, eu știu ce am făcut acolo, ce muncă am făcut, serile pe care nu le-am dormit.

Eu am stat o perioadă acolo pentru că am avut rezultate, am adus jucători, am mers în play-off și în cupele europene. Lumea știe ce am făcut eu acolo, îi las pe alții să muncească despre munca mea. De ce să-i pară rău? Dacă eu n-am făcut nimic acolo, de ce să-i pară rău?”, a declarat Marius Croitoru, la Digi Sport Special.

”Nu înțeleg de ce tot aduce numele meu în discuție”

În același timp, Marius Croitoru a transmis că Valeriu Iftime ar trebui să se concentreze în aceste momente strict pe ce se întâmplă la FC Botoșani, care are un nou antrenor, în persoana lui Mihai Teja.

Lumea trebuie să știe că am făcut din plăcere tot ce am făcut la Botoșani. Eu nu înțeleg de ce Valeriu Iftime tot aduce numele meu în discuție. FC Botoșani are un nou antrenor, ar trebui să vorbească mai mult despre ce se întâmplă acolo.

Eu știu ce a fost înaintea mea, știu ce a fost cu mine, nu știu ce va fi după. Lumea declară că nu am avut o contribuție, înseamnă că ar trebui să fie ca până acum. Îmi doresc să ajungă în play-off, n-aș putea să-i doresc răul unui oraș în care am trăit 10 ani de zile. N-aș putea să-i doresc răul unui om care mie mi-a făcut numai bine. Eu îl respect foarte mult pe domnul Iftime, n-aș vrea să am o polemică deschisă”, a spus Marius Croitoru.

Etichete: marius croitoru , valeriu iftime


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată dinCitește mai mult..